Translate

luni, 15 noiembrie 2010

Inegalabilii Stan si Bran -solutii in politica!


 Acest material este un manifest. Orice alta asemanare (de nuanta, de substanta sau de orice alt fel ) este voita si nicidecum intamplatoare!
 Toata ideea si realizarea imi apartine in totalitate.
 Pentru sesizari, reclamatii sau alte asemenea, nu incercati sa ma contactati!

 
Inegalabilii Stan si Bran -solutii in politica!
Istoric

                Stan și Bran sunt numele date unui celebru cuplu comic din anii '20-'50 ai secolului al XX-lea. Stan și Bran (asemeni altor personaje celebre precum “ Tom@Jerry, “ Alba ca Zăpada şi cei 7 pitici, Fred şi Barney etc) constituie însuşi prototipul grupului menit spre succes, glorie şi eficienţă.
 De asemeni, alăturarea acestor două dintre cele mai vechi și populare nume bărbătești cunoscute pe mapamond asigură notorietatea fără a încerca alte metode de promovare, campanie electorală agresivă sau în exces.Pentrul poporul român, includerea acestor vedete în opţiunea fericită de a conduce, din punct de vedere politic ţara ar constitui una dintre cele mai insolite, mai pitoreşti alăturări, nefiind anti-modele, excentrici sau promotori ai semitismului sau xenofobiei.
 Cuplul, ce era format din actorii Stanley Laurel ("Stan") și Oliver Hardy ("Ollie", supranumit pe românește “Bran” întruchipează din multe puncte de vedere idealul mult aşteptat de societatea românească, frământată şi profund dezamăgită de multitudinea de anti-eroi şi mistificatori ajunşi în funcţiile-cheie ale conducerii.
  Deși în memoria românilor apar ca personaje recente ei au activat în perioada 1930 – 1950, rechemarea lor în actualitate ar aduce, pe lângă imensul capital de imagine şi interes acordat de analiştii cu pretenţii până la simplii cunoscători şi speranţa de a reînvăţa ce anume defineşte starea de bună-dispoziţie.
 Făcând abstracţie că domnul Stanley Laurel a murit În 1965 iar Oliver Hardy în 1957, ei au au început să joace împreună de prin 1926, exact ca un monolit, o echipă de succes.

Prezentarea candidaţilor

        Unul din regizorii de la studiourile Hal Roach, Leo McCarey (regizor al mai multor filme extraordinare- The bell of St. Mary’s sau Going My Way a avut ideea inspirată a formării unui parteneriat cu cei doi comici geniali. Laurel şi Hardy au fost cât se poate de amuzanţi în filmul “Putting Pants on Phillip” (1927), film care i-a transformat pe cei doi în adevărate staruri.Acest eveniment poate fi considerat primul act de naştere, din absolute toate punctele de vedere
 Au continuat să facă filme încă 20 de ani. Laurel şi Hardy sunt cunoscuţi ca formând una din cele mai longevive echipe de comici din toate timpurile. Ei au încetat să mai facă filme în 1950, dar Stan şi Oliver au făcut un tur al Angliei şi au apărut în multe spectacole timp de câţiva ani.
            În 1960 i s-a înmânat un premiu Oscar special, pentru creativitatea sa în materie de comedie. Cinci ani mai târziu, Laurel, intrat la cele veşnice prin acest proces uimitor denumit de Creator –« moarte » va afirma, ceea ce se poate constitui punctul de plecare sau se poate alcătui platforma electorală decentă, valabilă -«  Dacă plânge vreunul din voi la înmormântarea mea, nu mai vorbesc cu voi niciodată! »
Platforma electorală

    Au regizat multe comedii precum « La dentist », « Chiriaşi » , etc.In unele comedii Stan plânge iar Bran loveşte.Desigur nu există o regulă dinainte stabilită, însă, asemeni trepidantei vieţi, anumite automatisme au forţa de a repurta simpatia cât şi încrederea publicului larg.
In comedii, deşi realizează multe comicării de stârnesc râsul cu lacrimile, imaginea lor de actori poate să-şi găsească desăvârşirea în adevăratul sens al cuvântului în funcţia supremă a statului liber, suveran- România.

       Stan şi Bran sunt mai mult decât un brand, mai mult decât o legendă a cinematografiei americane !
 Ei reprezintă singura soluţie valabilă de a salva destinele româneşti, în actuala conjunctură socio-politică a României, în Uniunea Europeană.

  Cei doi comici joacă rolul politic de mediatori, de pacificatori în acest spaţiu geo-politic, strategic, destul de inflamant, ţinând cont de nenumăratele războaie şi conflicte iscate.
 Datorită discursului său ce fascinează întreagul auditoriu, Bran poate fi considerat un cetăţean pe de-a-ntregul onest ce încearcă şi reuşeşte să ţină cu mari sacrificii o ţară, o economie viabilă cât mai ales buna- dispoziţie şi eterna speranţă într-un viitor luminos.
 Avându-l în aceeaşi poziţie, rang pe Stan- responsabil cu relaţiile externe, elaborarea PIB-ului cât şi vastul domeniu al Culturii, ei inspiră celorlalţi omologi încredere deplină în ducerea la bun sfârşit a oricăror sarcini.
  Secretul- dacă mai poate fi vorba de asemenea noţiune- ar consta în abordarea plenară, total constituţională şi perfect democratică a legilor, a circulaţiei banilor cât şi a sistemului de valori, incluzând binecunoscutele premieri şi pedepse.
 Din punct de vedere moral-civic, ei consideră fiecare om o inestimabilă valoare ce trebuie valorificată şi nicidecum dispreţuită, neglijată.
 Considerând la adevărata valoare bogăţiile solului şi ale subsolului, cei doi propun achitarea, într-o primă fază, a tuturor datoriilor externe prin procedeul confiscării averilor oamenilor de afaceri implicaţi cu vechile regimuri. Totodată, alianţa acestor oameni ce militează pentru o lume dreaptă şi ceva mai bună va folosi, la final, din restul rămas, la construirea, cu fonduri nerambursabile a unor autostrăzi şi căi ferate, demne de a fi contemporane cu secolul XXI.
  Având sprijinul necondiţionat al oamenilor elitişti, ai intelectualităţii ei vor încerca să ţină pe picioare nivelul de trai, marcat de numeroase curbe descendente ale crizei mondiale.
 De aceea oamenii trebuie să-i privească cu alţi ochi, considerându-i salvatori şi deplin
  responsabili cu anevoiosul travaliu, proces al conducerii acestui stat.
Culmea, reusesc sa producă rezultate notabile urmate ulterior de mult-aşteptatul obiectiv naţional- stabilizarea monedei naţionale- Leul în raport cu Euro.





Discursul şi sloganul

 Nu vă mai lăsaţi minţiţi
 Şi rapid ademeniţi
 De vă-ntreabă orişicare
 Stan şi Bran sunt de valoare !

                                        Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu