Translate

duminică, 19 iunie 2011

Impotriva albirii parului- tratament revolutionar!

S-a descoperit secretul impotriva imbatranirii parului? Pe bune, cel putin asa sustin unii din oamenii de stiinta ce au avansat cu aceasta teorie!
 Un lucru cu adevarat chique, tinand cont de aspectul de"albire" a firelor barbatesti ce, odata cu varsta parca ne inunda!
Ganditi-va si bucurati-va de acest lucru. Pe viitor, fara sa ne pacalim putem arata estetic, indiferent de nivelul de stress, oboseala! Daca pana acum ,in prezent parul alb era si inca este un simbol al decrepitudinii, odata cu aceasta proteina ce ajuta si la cresterea parului.

   
Acum, facand abstractie de acest lucru, am totala impresie ca pana si doamnelor le va face placere de catre noi! Daca nu se va intampla acest lucru, inseamna ca, din vina cercetatorilor din Universitatea New York am ajuns pana in acest punct!
 Pana la viitoarele stiri cu si despre frumusete, va rog sa va interesati si sa stati conectati la aceste stiri, eventual sa ma urmariti si sa cititi si pe-aici, prin mediul virtual!
 Si, promit ca, mai devreme sau mai tarziu, voi dori sa aplic personal  viitoarele tratamente, ce vor contine aceasta proteina, deoarece ne pot ajuta nu numai la mentinerea culorii parului, ci il vor face si mai des.
V-am convins? Aveti vreun comentariu, ceva?
                                  
                                                       Zadkielix alias D.M

2 comentarii: