Translate

miercuri, 5 octombrie 2011

Hai cu o "inexactitudine" mai departe in procesul Invatamantului!

"Omul de stiinta" Funeriu revolutioneaza Limba autohtona!

 S-a intamplat mai deunazi, atunci cand acest demn urmas al schimonosirii pe nedrept a limbii romane a fost luat la intrebari de alti "prieteni" din Comisia Camerei Deputatilor si a Senatului, cu privire la "maretele" rezultate repurtate de invatamantul ...pastorit vatat de militieneste de dansul.
 Stirea e una cu adevarat savuroasa, daca tinem cont de "noul" termen-"inexactitudini" lansat din gura sa maiastra, in momentul in care dansul se apara si dadea socoteala altei gasti de "baieti" din varful acestei urate piramide!
 Ar trebui sa recurgem la sintagme precum-din minunile educatiei etc
 Prea s-a ajuns sa ne conducatoti acestisemidocti! Oare am ajuns atat de in afara? Am capatat faptul ca am f
rezistenti si totdata imuni la reforma acestui neica-nimeni?
 Am impresia ca aceste fapturi cu chip uman mistuite de chinul conflictului existential: nu prea inteleg rolul! Nu constientizeaza nici cine sunt si  nici ce vor sa devina in virtutea simplului fapt, reclamat pe buna dreptate de aceste gafe, ce  pot alcatui o antologie PERFECTA A GAFELOR!
Interventia ieftina, lipsita  de personalitate, perrsoana abrutizata de neputinta intelegerii cursului normal evolutiv, marele Funeriu nu ar trebui lasat in pace! Nu ca am ceva personal cu domnia sa, insa exista  deoarece nu intelege sau nu poate discerne ADEVARUL sau de cel al altora.
 Nu am forta necesara a lansa recomandari! Insa, celor ce-l consiliaza permanent sau se ocupa de imaginea sa (mereu parodiata de multi) le dau ideea de a-l pune sub observatie, de a-l instrui sau a-i lansa cateva titluri destinate lecturii!
 Poate asa, vom fi scutiti si de alte "perle"....suficient sa gaseasca antidotul perfect in a releva sensurile adecvate nu FANTASMAGORICE 
Si poate ca astfel va invata si va intelege ca a citi nu rteprezinta doar un simplu exercitiu ci chiar un fenomen cu valoare intelectuala, tinand cont ca domnia sa a cam ocolit acest aspect, din postura de Doctor in Chimie Avansata....
Pe final, fara sa devin agresiv am speranta si totala incredere in a mi face cunoscuta aceasta dorinta!
 " Lecturi necesare pentru Funeriu" ar fi o inedita campanie nationala ce ar avea imbold si-n randul tinerei generatii!
 Mai mult ca sigur, e dificil sa intelegi forta convingerii lipsita de orice urma de valoare in contextul iminent reformator al unei societati aproape nou nascute, transfigurate si totodata batjocorite, ca cea a profesorilor..
 De catre cine?
 Priviti-l inca o data....

Si un cantecel cu dedicatie!

                                 





                          Zadkielix alias D.M



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu