Translate

sâmbătă, 15 octombrie 2011

"Povestea anonimizată” (Partea 5)

*Motto :"Ciocoii vechi si noi sau ce naste din pisica soareci mananca" -N. Filimon


Distributie:


Clanul negricios BUTOANE
 Emanatii
 Multimea oarba
Imparatul neputincios
Femeia cu barba (coana)
Profitorii
Gardienii
Rebelii


CONTINUARE


Întreaga suflare româneasca este inundata în lacrimi de durere, revărsate din Giurgiu. 

De ce oare?
 Intr-o tara de nimic, in care clanuri mafiotice, in care minoritatile de orice fel conduc si imparatesc dupa bunul plac, un strain-UN AMERICAN pe  numele sau Chauncey Hardy a fost trimis în lumea de dincolo, prematur, şocant şi neclar în acelaşi timp, cu un pumn (e varianta oficială)!
De ce? Ganditi-va ca numai pentru că şi-a permis să se distreze, savurând adolescentin o victorie, într-un loc fatidic. 
Parafrazand Butoanele sorţii l-au ucis pe sportivul american, ca pe Marian Cozma la Veszprem, îngrozind opinia publică. S-au văzut hidos, cu această ocazie, împrăştiind fântâni arteziene de puroi, toate hibele cangrenosului sistem românesc, cu interlopi, funcţionari publici şi politicieni legaţi de interese într-un monstruos lanţ indestructibil. 
Numai ca Multimea oarba l-a cam uitat...
 Imparatul neputincios vegheaza oare bunul mers al tarii?
 Sau Coana cu barba se gandeste vreodata la ce emanati, ce cagulati sa trimita in acea parte a tarii. sa puna oarecum treburile la loc?
Într-o lume în care mintea se pierde cel mai uşor, iar oamenii se dau în stambă, sau în judecată, la fiecare neînţelegere, erau, odată, mulţi oameni "da bine", sau pe lângă aceasta notiune..., parca aceasta ne lipsea dinpeisaj!
Da, mai ceva decât Monstruoasa Coaliţie, negriciosii  au încercat să pună ţara asemeni şi viata... la cale. Etapele, la fel ca şi zilele fără stres, se împuţineaza  fără băgare de seamă. Nopţile sunt mai albe, iar zilele devin tot mai negre, la fel ca şi feţele celor de la conducere.
Cum acţiunea ultimei crime se aproipie de o  „dubla” ce se întâmpla pe „platourile de filmare” diferite, telefonul a devenit astfel mijlocul de legătura dintre cele două puncte de interes major, la fel ca maşinuţa de golf în lumea bună a cinematografiei. 
Butoanele comanda! Chefuiesc cu oamenii legii, înroşesc destine, fire etc
Parca e prea de tot!
Traim intr-o tara dezbinata, macinata si extrem de vulnerabila! 
UNDE sunt acum acei SALVATORI , acei CONDUCATORI ce au promis REVENIREA LA NORMALITATE?
 Probabil ca s-au ascuns...in timp ce încărcau conturile, in timp ce finisau vilele etc
Iar interlopii dantuiesc...Aplica legea Talionului, OMOARA CU SANGE RECE....
De ani si ani de zile ne luptam cu coruptia. Adicatelea ne luptam in preajma alegerilor, ca, in rest... Dumnezeu cu mila, iar tocmai dumnezeii neaosi ai pamantului romanesc cu interesele lor o duc de la BINE in sus..
 Insa stiu un singur lucru-toate sunt efemere, inclusiv interesele lor . Pentru ele, va exista o justitie- cea DIVINA! Cu toate ca acum...imparatesc crezand ca nu exista niciun fel de bariere.
Dupa acest caz cutrremurator m-am intrebat..."Cati dintre interlopii fiorosi ai Romaniei au ajuns dupa gratii? Cati dintre politicieni si acolitii lor? "

Aduceti-va aminte de Becali si alte cateva zvacniri  ce nu au fost decat simple  fumigene. Nici macar unul dintre cele cei mai reprezentative fete nu a fost deranjat! Deci stam bine de tot la nivelul coruptiei politice...in clasament.
Doar la impact emotional la populatie stau mai prost, intr-o perioada in care se faceau jocurile pentru Parlamentul European....
Dar concluzia care ar fi?Poporul nu mai crede in fumigene. Poporul nu prea mai crede in nimic. Dezorientat si apatic, nu i-a mai ramas decat credinta in Dumnezeu!!!

 


  Textul de mai sus NU este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu realitatea este neîntâmplătoare şi intenţionată. Scopul rândurilor înşiruite mai sus nu este unul denigrator, ci se doreşte a asemeni unui strigat, revenirea la viata, la speranta a voastra, a cititorilor fideli acestui blog, profund marcati de stranii evenimente cat si de o perioadă de criză pe toate fronturile....

                Zadkielix aliais D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu