Translate

sâmbătă, 1 august 2009

Memento –partea a 6-a

.....................................................................................
Viata fara de moarte nu va avea niciodata implinire sau vreo posibila motivatie. Eternitatea nu este traita aici, terestru ci in alte dimensiuni.
Fara sa posede cea mai mica umbra de repros, Zadkielix , multumi Providentei de acest neasteptat destin. Ii multumi cu toata puterea si forta interioara de care a dat dovada in atatea si atatea ocazii.
Natura umana cat si cea sensibila a sa il copleseau. Cu gandul la ceea ce a realizat si ceea ce isi mai dorea sa realizeze, Zadkielix, cu ochii plini de lacrimi fierbinti ceru iertare acelui Dumnezeu care il salvase de la pieire.
„În miezul singuratatii se întîmpla des sa ai,oare o viata sau o alta scapare? Nu cred ca exista alternativa !”
Apoi i-am simtit mirosul, as putea spune asta.
Singuratatea si lipsa de puteri nu l-au descurajat. El si acum traieste in "lacasurile cele vesnice", departe de toata agitatia acestei lumi, de toata "intristarea" in "loc luminos. loc de odihna" unde nu "este tulburare, nici suspin si nici regret" care sa-l copleseasca.
Speranta in Bine, Adevar , Frumos cat si in rasplatirea tuturor ii insoti sufletul, alaturi de cel al ingerului pazitor pana aproape de Portile Raiului.



Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. Am citit toate partile Memento-ului si ceea ce pot sa spun este ca m-a fascinat modul de abordare al subiectului...mult respect colega si stai tu linistit, pentru ca dincolo de orice fapt, exista si dreptatea pe care Cel de Sus o instituie...El are grija de noi si ne vegheaza pasii...multa bafta si succes in continuare:)...la multe postari de calitate, ca intotdeauna:)

    RăspundețiȘtergere