Translate

luni, 3 august 2009

Planeta Tuturor Disperatilor-Partea a 3-a

Planeta Tuturor Disperatilor-Partea a 3-a

Ideile se clădesc pe o bază stabilă. Nu există o scurtătură între prezent şi viitor. Scopurile se ating prin planificare, pregătire şi executare. (Bruce Hyland)

Din ratiuni comerciale, turneul de exterminare se duse pe teritoriu american! Astfel Marile Creiere Nespalate, din ratiuni de criza s-au tot jucat cu limba lor ascutita si arme de distrugere in masa cu numeroasele lor efecte incat toata populatia a ramas fara de pleoapele jos.
Imi imaginez ca pana si manelistii si-au indeplinit planul. In jurul lor, toti se credeau scapati, mantuiti oarecum abvand si unele inerente pretentii de a fi multumiti. A visa cu ochii deschisi, aflandu-se in valtoarea evenimentelor era o nebunie curata!
MAI mult decat atat, inseamna dintru inceput ca pana si un strop de amintire de bunatate dinspre Creierele Nespalate era sinonim cu sinuciderea!
Nu stiu daca vreodata cineva putea sa-si imagineze violenta atacurilor!Insa, cine a rezistat unui razboi a trait si experimentat , fara sa -i fie alterata constiinta daca a vazut ceva din grozavie!
. Daca s-a trezit omenirea e o data la patru ori din sase ca samai reziste unui asemnea atac ce a distrus mai bine de doua treimi din populatie! Si daca da, a rezistat pina la capat datorita milostivirii de Sus...
Nimic mai mult!
Viata e o fascinanta calatorie plina de evenimente!

Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu