Translate

marți, 18 august 2009

Planeta Tuturor Disperatilor-partea a zecea

Planeta Tuturor Disperatilor-partea a zecea

Tumultul unei asemena confruntari de-a dreptul apocaliptice dintre Fortele Binelui si cele ale Raului crestea in intenitate datorita suspansului. Orice mic detaliu conta enorm, in aceasta extrem de complicata ecuatie ce se rezuma la dreptul de a rezista sau de a fi viu sau...mort.
Natura, sau ceea ce mai rezistase diferitelor experiente chimice, nucleare reprezenta decorulde-a dreptul infiorator.
Argumentele sau multiplelel incercaei de a media sau de a gasi solutii de a rezolva toate neconcordantele pe cale pasnica se soldasera, din nefericire, cu tot atatea esecuri. Toate mecanismele fizice, psiho-emotionale puse in slujba Binelui, aproape ca ajunsesera sa capituleze in fata tuturor sentimentelor si senzatiilor profunde, pline de orgoliu, ura nemasurata si de autentica cruzime fata de rasa umana exprimate fatis.
Deprimarea atinsese un punct critic, deoarece majoritatea celor ce mai rezistasera acestei campanii de exterminare in masa erau impacati cu gandul de a rezista numai prin lupta. Adevaratele cauze se regaseau in acele capete de-a dreptul monstruoase, scelerate ale tuturor celor ce se identificau cu abnegatia de a iubi interesele Liderii Pcultei Regresive Mondiale.
Si ca, si Marile Creiere Nespalate, dezinformarea era la moda in acele zile de-a dreptul regretabile.
De cealalata parte a baricadei se incerca a se regasi acea speranta personificata de ultimii supravietuitori ai Coalitiei, ce doreau doar sa se linisteascda si sa inceteze tot genocidul, urgia si , in mod supranatural, numai in Providenta nadejdea era vie.

Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu