Translate

marți, 11 august 2009

Planeta Tuturor Disperatilor-partea a noua

Planeta Tuturor Disperatilor-partea a noua

Vantul tuturor desertaciunilor , a urii si a tuturor emotiilor negative parca tronau amenintator. Pmenirea , secatuita de puteri, lovita de molime si de numeroase plagi ca si de unii daunatori era ingenuncgeata.
Imagini terifiante in care oamenii mureau instant se derulau cu o repeziciune uimitoare. Nimeni nu reusea sa scape. Valul de saracie, de foamete si de disperare erau la ordinea zilei.
Obsesia puterii era adevarata problema. Ceea ce prima era cu mult mai important decat ceea ce se gasea pe mai toate drumirile.
Reteaua de oameni ce se gasea in cea mai crunta imposibilitate de a mai spera sau a mai avea o sansa contrasta cu "setea" de putere si de scandal a Marilor Creiere Nespalate.
Se spunea ca erau atat de indiferenti si totosdata de bolnavi, incat in loc sa-si apropie oamenii cu vreun ajutor material, medicamente sau ceva similar, politicienii si-i indepartau prin masurile de-a dreptul restrictive si xenofobe de a face "curatenie", asemeni acelor nazisti sau "mitici" spartani ce nu crutau pe nimeni, fara ca macar sa simta vreo emotie!
Mai mult decat atat. Orice sursa sau tehnologie era in mainile acestor perfide creaturi . Restul, adica aproximativ doua milioane de oameni (aflati la limita rezistentei), (deoarece zilnic rata mortalitatii era de ordinul zecilor de mii), se asemana celor saraci ce parca dadea impresia de a se reintoarce la lampa cu gaz, la apa carata cu bidonul de la teava smecherilor cu portia, la o viata rudimentara ...
In schimb, numai Dumnezeu facea posibila si acest efort, catalogat de multimea Creierelor ca fiind "un lux nemasurat"...
Zilnic, toata pleiada acestor neaveniti si bogati se intreceau in fel de fel de marsavii si idei dintre cele mai ciudate ce faceau victime.
Chiar rapoartele lor erau semnificative in acest caz. Coalitia se apropia cu acei pasi repezi si...siguri de colaps si de dizolvare. Rezervele naturale cat si proviziile de alimente,improprii denumite in asemeni termeni erau de domeniul basmelor.
Nu se stia momentul in care, sfarsiti de foame si slabiti de puteri, datorita multiplelor cautari si experiente nuclere, Planeta Albastra sa nu mai fie populata!!!
Dar, si in aceste vremuri tulburi, unii nu-si pierdeau cea mai mare dintre virtuti-credinta.Speranta ca aceasta perioada nedreapta si nefasta alimenta aceste constiinte atat de incercate.
Chiar unii din liderii Coalitiei trageau nadejdea ca , un semn divin putea fi posibil.
Creatorul nu se lasa insa asteptat.Multimea de Creiere Nespalate suferea si ea de numeroase boli.
Multimea de necajiti se tot intreba retoric oare cat vor tine robinetul conductei in ograda lor si cum anume vor imparti sau cum vor dori si cui vor dori sa se prezinte acestia, atunci cand vor da socoteala pentru toate aceste fapte ingrozitoare.

Natura era si ea mult schimbata . Incercarile, experientele nuclerea nu-i priisera. Multimea de pasari si animale, pe langa faptul ca rezista cu greu se inraisera. Atacurile violente, aproape permanente ale acestora dadeau o multime de "batai de cap" Ilustrilor Sefi ai Ocultei Mondiale Regresive ce se afala in stransa relatie de amicitie cu Marile Creiere Nespalate.

Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu