Translate

duminică, 9 august 2009

Planeta Tuturor Disperatilor-Partea a opta

Planeta Tuturor Disperatilor-Partea a opta

Cine a spus ca Planeta Tuturor Disperatilor este chiar land-ul tuturor posibilitatilor nu s-a inselat. Unul dintre cei mai cunoscuti avocati din domeniul consultantei fiscalea Marilor Creiere Nespalate a avut, inainte de a incepe acest genocid impertinenta de a declara ca "starea de normalitate reprezinta tocmai cea de purificare etnica."
Ca un recunoscut specialist in recrutare de personal, si de alti doi prieteni - acesta a infiintat Asociatia "Registrul InterNational al Aberatiilor". Drept urmare, din aceasta luna, locuitorii acestei Planete (care vor intra in calcule) vor putea sa faca publice toate absurditatile de care se lovesc, zilnic, prin intermediul subtil si de asemnea eficient al unui scurt senzor implantat in mana dreapta sau frunte, in a fi deosebiti de cei ce trebuie exterminati "fara de discutie sau mila."
Potrivit documentelor prezentate instanţei, obiectivul principal al asociaţiei constă în „identificarea problemelor administrative, sociale, politice cu care se confruntă cetăţenii Terrei şi crearea unui suport pentru aducerea lor la cunoştinţa opiniei publice“ in toate demersurile posibile sau mai putin posibile.

„Cineva care vede un anumit lucru ce i se pare absurd, fie pe stradă, fie în alt loc, ne poate trimite un e-mail, iar noi îl vom posta pe site-ul nostru. Sesizarea poate fi scrisă sau poate consta într-un film ori într-o fotografie. Bineînţeles, nu vom publica chiar tot ce vom primi. Va exista un filtru şi vor fi publicate doar lucrurile de interes“, a explicat avocatul FaradeMila. Potrivit acestuia, pe viitor, asociaţia va putea sesiza instituţiile Marilor Creiere Nespalate pentru ca plângerile cetăţenilor să fie soluţionate rapid.
Aceasta noua gaselnita intaratara fortele Coalitiei. mai mult decat atat, spionii internatiolnali demarara in forta acest diabolic proiect.
UN COMUNICAT AL COALITIEI se lansa:
"Daca Asociatia Registrul InterNational al Aberatiilor este accesibil doar unei caste atunci e inutil. Sper sa se faca publica posibilitatea publicului de a sesiza unele aspecte aberante din viata publica.Altfel ramine o incercare, ca multe altele, care nu produce nici un efect.Asteptam.Asa cum asteptam ca si aceasta gaselnita a Marilor Creiere Nespalate sa se duca , acdolo de unde a iesit iar "distinsele" so,itati sa se retraga onorabil, de bunavoie din aceasta mascarada publica denumita putere.Asteptam..."
Zadkielix alias D.M

3 comentarii:

  1. Geniala chestia...
    Daca si in viata reala s-ar fi creat asa ceva, zau daca am mai fi avut razboaie sau capete sparte!
    Povestea e de-a dreptul senzationala!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Offtopic: Salut ! Ti-am oferit un premiu si un zambet la mine pe blog:). Te astept sa il “ridici”. O zi buna si Doamne Ajuta:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Vor avea de munca baietii la Registru;))...cel putin asa cred eu:D

    RăspundețiȘtergere