Translate

joi, 6 august 2009

Planeta Turor Disperatilor- Partea a 6-a

Planeta Turor Disperatilor- Partea a 6-a

Cei care pot fac, Cei care nu pot ii invata pe altii! Cei care nu pot sa-i invete pe altii administreaza. Amendamentul lui Mencken

Pe măsură ce trece vremea pricep tot mai puţin spre deloc din democraţia asta, cea mai gogonată capodoperă a omenirii după inventarea "politiei".Nici macar inventarea vreunei "noi" religii nu a fost si nu a avut in asemenea recul.
Aceasta concluzie a Coalitiei fu redactata astfel-
Stimate Creiere Nespalate,
Noi suntem impotriva voastra si impotriva genocidului ce il promovati! SWuntem indarjiti! Nu va vom lasa si JURAM sa va facem viata grea!
Ce mai, nu o sa ne panicam! Dumnezeu ne va fi martor!
Proiectată iniţial că un fel lampă ce trebuie frecată la anumite intervale de timp pentru a satisface cele mai importante şi năstruşnice dorinţe ale majorităţii, felinarul si genocidul ce-l promovati pe bază de foame si voturi tinde să fie tot mai prietenos şi înţelegător vis-a-vis de nevoile şi cererile voastre! Cat sa va mai suportam?
Ne-a ajuns! Ne revoltam! Ajunge cu voi! Mars! O SA VA URMARIM SI JURAM SA VA STARPIM, NEAMURI DE NAPARCI! VENINOSILOR! Hua politicienilor! Mai bine v-ati retrage ca sa nu va mutilam cand o sa va prinda si Dumnezeu!
Vai de voi!Ce, va considerati nevinovati?
Mai bine va retrageti! Hai, repede! Vreau sa vad reactie! Sau e asa cum sunt acele hiene dornice de sange?
Nemernicilor! Sa nu imporati mila ca va promitem ca nu o sa va crutam!
AsA CA mai indicat e sa va retrageti! Mania Domnului Dumnezeu sa se abata asupra voastra...
Dumnezeu ne este martor!Sau, considerînd poate că mulţimile sunt bine, sănătoase şi "aranjate" deja credeti ca sunteti infailibili?
Nimic mai fals!
Sa pieriti! Sa nu se mai auda niciodata de voi...
Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu