Translate

marți, 15 decembrie 2009

O concluzie mai aparte despre glumele cu B si G

Concluzie nu doaR SIMPLA REMARCA!
Am tot SCRIS si comentat de mai bine de 2 luni impotriva a tuturor acelor ce doreau sa puna mana pe ciolanul Puterii!
Si nu au reusit!
De Mos Nicolae, Providenta nu le-a ajutat!
Mia mult decata atat, s-au umplut de penibil, celebrand victoria (mincinoasa) imediat dupa ora 21!
IN FINE, ACUM TOTUL E POVESTE!
In care el - M.G nu mai este !
Cum asa?
Simplu!-
Un vechi si actual banc ce l-am auzit recent asa imi zice duios:
"Geoană l-a depăşit pe Bulă la numărul de bancuri. Supărat, Bulă a cerut renumărarea.”
Finalul alegerilor prezidenţiale a adus doi învingători: unul pentru preşedinţia României şi altul pentru....eterna şi pretioasa băşcălie a României.
Mircea are de ce anume sa recunoasca! Dacă Marean Vanghelie( un pseudo-intelectual cu aere de primar) MAI MULT CA SIGUR are limite, Geoană n-are.
Aduceti-va aminte de acele vorbe, asemeni unor nestemate...
“Cred cu tărie” ce spulbera tot ! Sau... “Părerea mea”, deşi tăria părea a fi definitiv rezervată întâiului Bulă politic.
Sa ma scuzati, insa rezultatul e un fel de “Cred cu tărie în părerea mea”. Ca şi predecesorul său, Mircea Geoana pare a trăi într-o lume a lui, cu candori şi copilării dezarmante. Adică ce anume nu ontine îl cam dezarmează! Sunt atât de înduioşătoare încât nu ştiu dacă posesorul lor va mai putea fi vreodată luat în serios.

Si pe final as mai vrea ceva de adaugat!
" O sa le iau role copiilor!" declara deunazi presedintele de o seara !
Adica el a practicat acea chestiune fără de ţopăieli, fără de hăhăieli,de pupături, icoane, lacrimi şi leşinuri. Nu ştiu unde o să ajungem!
Dar NU părem un popor CEVA MAI civilizat, asemanator acelor aborigeni din Papua Noua Guinee ce se gudura la vederea hranii fierbinti...

Şi-atunci o să ne fie dor de bancurile cu Geoană! Iar URMASII o să ne întrebe cine a fost Geoană? Şi noi o să răspundem “un preşedinte pe timpul mandatului căruia am dormit toţi”. Iar când ne-am trezit, ne-am trezit cu o poftă nebună de râs!!! Cat adevar, umorul ne-a scos in intreaga noastra istorie din depresia nationala. Un popor ATAT DE FLEXIBIL, vazand ce caraghioslac de oameni au in scaunul de intai-statator al ETERNULUI presedinte, ar fi trecut la revolutii sau la sinucideri in masa. Noi atata stim si ...defilam cu el!Ne unim la distractie si ras insa gasim puterea si sa trecem mai departe. O fi “prostanac”, dar e Prostanacul nostru…

Dar exista o vorba din popor.Conducatorul este oglinda fidela a poporului. La asa popor asa conducator.Tot inainte pe culmile scandalului, golaniei politice ca asta meritam de atata vreme!
Fara de exagerare!
Insa, reluati acel siropos banc din debut! E bun pentru orice fel de afectiune sau stare ciudata de spirit!
GA-RAN-TAT!
Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu