Translate

luni, 12 septembrie 2011

Vremuri bune- O POSTARE ALTFEL (III)

Intr-adevar aceasta postare se vrea a fi expresia adecvata a unei stari ce sta sub semnul bunei-dispozitii, a echilibrului cat si a franchetei!
 De aceea, inainte de a citi sau de a reciti....muzica trebuie sa asigure acel fond sonor suficient pentru a dinamiza ideile.

   
 Si, voi incepe in a spune ca, odata cu trecerea timpului o serie de lucruri au forta de a se sedimenta si chiar de a deveni obisnuinte!
 Bineinteles, toate venind firesc! De aici am sa si incep, fara a deveni sau a am ascunde!

 In ultima perioada tocmai acel drum, acele intrebari si solutiile au inceput sa devina ceva ce tine de domeniul realului.
 Daca imi permiti, tocmai inaintarea, curgerea timpului are rolul de a defini situatia!Si, cred ca (esti de acord) ca ceva acolo ar exista, in sensul ca (fara a deveni sau a apela la cuvinte mari), respectul, admiratia si acel atasament EXISTA!
 Hit the road...nu e doar un simplu mesaj! As dori sa-l descifrezi , intr-o masura in care acel tranzit de idei, stari si emotii este permis!
 Si cum aceasta melodie cu adevarat celebra se incadreaza perfect in lumea esentelor tari aflate in proportii reduse, am sa inchei cu un gand optimist aceasta postare, nu inainte de a  aminti si de a multumi Acelui Creator ce ne vegheaza si a intermediat aceasta intalnire!

                                                       Zadkielix alias D.M
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu