Translate

sâmbătă, 29 august 2009

Planeta Tuturor Disperatilor- Episodul 15

După ce cu ceva timp in urmă toată gama speranţelor aproape că se mistuiseră, Oculta Regresivă Mondială dădea semne de reîntremare.
Liderii celor ce nu ascultau direct de aceşti lideri se cutremurau la gândul unei noi şi variate "campanii".
Exista fără doar si poate unele amintiri neplăcute.
Recentul document al Liderilor redactat si publicat asemeni unui raport, de Majoritatea Creierelor Nespălate preamărind "munca" sau "eforturile pe care comunitatea le mai avea de realizat" induceau o stare de nervozitate si de sclavagism.
De exemplu,Ministerul Finanţelor impunea acelei comunităţi multe biruri, taxe exorbitante ce reprezentau "jertfa poporului pentru bunăstarea tuturor".
Cu accentuată tentă propagandistică, populistă documentul impunea si o "disciplină ce trebuia respectată strict", deoarece nerespectarea lor aducea "deservicii si unele posibile represalii".
In atari condiţii, oamneii sufereau o mare dezilulie.
Acesta reprezenta de fapt " Pacea" ce se soldase inevitabil!
Liderii Coaliţiei care catalogau drept "fără bază legală" o serie de cheltuieli făcute de liderii "creierelor" sau cele ale "iluminaţilor" incurajeseră acele suflete la multă prudenţă. Se aflau in această situaţie fără precedent!
La acestea se mai adunau o importantă sumă de amintiri dureroase ce erau vii, proaspete in toate constiinţele destul de incercate ale tuturor supravieţuitorilor ale acestui groaznic război de gherilă recent incheiat!
Orientul Mijlociu ce reprezenta incă o regiune bantuita de fantomele liderilor de state si Guverne care au incercat sa gaseasca o cale de rezolvare a conflictului nu8 se "trezise" la acea stare de viaţă. Nici toate reformele sau "toate AJUTOARELE OFERITE "CU SCOP BINE DETERMINAT" ale presedintele american nu avusesera efect.De fapt se stia ca el este ultimul care isi pune speranta intr-o solutie pe placul ambelor parti.

Si de ce nu ar reusi? In definitiv era vorba despre un presedinte admirat pe plan international, spre deosebire de predecesorul sau- un presedinte aparent capabil sa sesizeze nunatele si complexitatile acestei regiuni si, mai ales, un presedinte care credea in diplomatie si avea o imagine deosebit de buna in randul "celorlalte popoare" .

In plus, momentul parea potrivit- erapentru prima data cand mari parti din lumea atat de incercate aveau un interes comun in ceea ce priveste Planeta- pacea!

Asa cum se imagina.Arabia Saudita si altii se temeau in continuare de Teheran mai mult decat de Tel Aviv, asa ca, acesti lideri ar fi fost dispusi ca ultima solutie sa ingroape disputele cu " Tara Sfanta"-Israelul daca aceasta ar fi conds la o actiune unita, internationala, impotriva ambitiilor nucleare ale vechiului Imperiu Persan ce reprezenta "inima" Creierelor Nespalate dar si un puternic fief al Ocultei Mondiale Regresive-Iranul.
Nu era chiar o sarcina imposibila, insa liderul impaciuitor si bland era doar o aparenta asa ca ar fi avut de rezolvat mai intai aceasta "trasatura duplicitara de caracter". pentru ca pacea sa aiba o sansa, o chestiune aparent fara solutie.

Supravietuitorii, in aceste imprejurari au alcatuit o mare si indiscutabila problema deoarece, pe drept cuvant cereau o inghetare completa a constructiilor saU A FABRICILOR DE ARMAMENT inca functionale.
De asemenea, nimeni nu isi reaminti sau pronostica acea zi in care Planeta ar fi fost transfigurata, in care Soarele ar fui rasarit si aruncat razele lui peste oameni si razboiul ar fi fost doar o veche, de nedorit si destul de capriciosa amintire ce inca macina suflete si unele constiinte!
Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu