Translate

luni, 24 august 2009

Planeta Tuturor Disperatilor-Partea a 12-a

Planeta Tuturor Disperatilor-Partea a 12-a

...Amurgul unui torid si neplacut soare se ivi.Fierberea de cateva zile a oceanelor si a marilor acestei planete speriasera foarte mult putinii locuitori ai acestui "pamant parasit de sperante."
Peste tot acest mozaic al tuturor depresiilor si obsesiilor se reisntaurase starea de agitatie.
Economia , identica, impersonala ca si clima globala dadea semne clare ca nu mai poate rezista atat de mult.
Frica si teroarea in care Marile Creiere Nespalate cat si liderii Ocultei Mondiale Regresive o impusesera devenisera atribute cu adevarat regretabile. Totul, intr-o fractiune de secunda putea sa si dispara, dar sa si se transforme in praf.
Nimeni si nimic nu mai avea acea scanteie de speranta ca, odata iesind din cea mai severa criza financiara si recesiune de la Marea Depresiune incoace se mai redresasera.
Existasera chiar riscuri mari ca recesiunea sa fie de lunga durata, inexistenta unor oameni (in adevaratul sens al cuvantului) provocase o prapastie ce dadea semne de mare adancire.
In ceea ce priveste spaima de un colaps economic cauzat de retragerea chinezilor din economia americana, aceasta poate fi pusa pe seama temerilor cu privire la criza economica globala si locul Americii in lume.

Scenariul cel mai suprinzator si lipsit de cea mai mica inchipuire era cel care priveste rezistenta la antibiotice. In majoritatea cazurilor, multitudinea si feluritele tipuri de bacterii ce isi faceau de cap prin America, dupa ce cresterea la scara industriala a tuturor formelor mai mult sau mai putin agresive de maladii. Nici urmele sau mostrele de sapun antibacterial nu -si atinsese telul propus, astfel incat se dovedisera declansarea dezvoltarea unor superbacterii rezistente la medicamente.

Liderii Coalitiei inmarmurisera de groaza, atunci cand, cu foarte putin timp inainte de "renasterea" tuturor acelor Lideri Oculti ce dorea efectiv raul lumii intregi, observasera ca si natura isi schimbase obiceiurile.

Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu