Translate

marți, 4 august 2009

Planeta Tuturor Disperatilor-partea a 4-a

Planeta Tuturor Disperatilor-partea a 4-a


Apropiindu-se un lider al Coalitiei, cu figura demna si avand acel spirit intr-insul prinse a rosti:

" Foarte multe evenimente ce se petrec zilnic la nivel international in care Marile Creiere Nespalate au secerat sperante, idealuri si vieti sunt momente moarte! Nu vreau sa se mai repete ! Nimic nu poate fi puse sub semnul intrebarii! Nu de alta, destinul nu trebuie sa ne gaseasca indiferenti! Ar fi o insulta la adresa celor ce nu pot sa se apere!
Dar , omenirea nu e facuta numai si numai din lasi! Asa incat tot ce va cer este sa dati frau liber acelei dorinte, acelei sperante cat si imaginatiei si sa luptati pentru viata celor dragi si implicit a dumneavoastra!Acum este momentul! Toate conspiratiile "descoperite de dumneavoastra pot fi reduse!
Evenimente deosebite precum atentatele teroriste din SUA asupra turnurilor gemene WTC in care au murit peste 2900 de persoane sau Cutremurul din Oceanul Indian din 2004 seism submarin cu o magnitudine de 9,0 grade pe scara Richter care a provocat o serie de valuri tsunami care au afectat opt tari asiatice cauzand moartea a peste 120.000 de persoane, si multe alte evenimente soldate cu pierderi de vieti omenesti sau cu prejudicii majore aduse unor state sau unor popoare prin anumite actiuni ale unor " mari puteri militare si economice" au fost superficial explicate neaflandu-se cauzele ,motivele si autorii producerii lor.
Acum acest Consiliu al Marilor Creiere Nespalate ne vor raul! Actioneaza!
Aveti dubii in ceea ce priveste explicatiile producerii unor accidente aviatice , nautice , catastrofe nucleare, incazii militare, epidemii sau pandemii cu diferiti virusi si multe alte evenimente de acest gen?
Nu mai exista cuvant!
Pericolul este peste tot!
Cu Dumnezeu inainte!
Chit ca voi muri, o voi face demn!"
Un murmur de admiratie strabatu acel buncar. Toti priveau inmarmuriti, cu acea expresie de asteptare in care se nasc doar acele spirite ce lupta si pretuiesc libertatea ca cea mai de presus virtute!

Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu