Translate

marți, 23 noiembrie 2010

Initiativa excentrica a lui Cantona

 Atentie! 
 MATERIALUL scris de mine, de subsemnatul se bazeaza pe fapte si intamplari reale. Mai mult decat atat, sursele citate exista si nu sunt speculatii ieftine!
 De aceea, cu speranta ca v-am trezit interesul, va las sa luati dumneavoastra singuri decizia, si sa nu aratati leit ca in ...acest indicator!


  

A lupta impotriva unei idei speculative,lipsite de orice sens inseamna ceva! Asa a constatat si celebrul, fosta mare glorie franceza Eric Cantona!

 Insolita, capricioasa si totodata interesanta aceasta modalitate de a spune CLAR, RASPICAT ca putrziciunea tuturor acestor Sisteme financiare nu ar trebui sa ne inrobeasca.
 Chiar zilele trecute, avnd mai multe clipe de respiro am revazut, cu un mare interes (oarecum motivat) celebrul documentar ce a creat multe polemici- Zeigeist.
Vi-l recomand si dvs., dragi cititori si comentatori ai acestui blog, deoarece (fara a fi absurd sau a avea pretentia ca ar contine ADEVARURI SUPREME),are forta de a trezi constiintele noastre, mai mereu aflate in stare de buimaceala!

http://video.google.ro/videoplay?docid=6592355148420454993#
 Acesta este subtitrat in limba romana.

  Revenind la ideea francezului Cantona, nu ne mai ramane decat sa ne miram de o asemenea extravaganta.
 Tare ma tem ca, aceasta situatie va fi similara unei furtuni intr-un pahar cu apa! Iar, cei ce conduc si ne vor inrobiti vor ranji satisfacuti...
 CA DEH!
"Puternicii" acestui pamant ce comit nenumarate acte de salbaticie, neavand niciun fel de mila sau recunostinta vor inaspri pe viitor sistemul pedepselor.
 Si, fara sa ma considerati a fi paranoic, tare mi-e ca, aceasta gasca de oligarhi, acesti tirani, ATEI SI FARA DE NIMIC SFANT, vor domina pe viitor prin metode de-a dreptul subliminale populatia...
Societatea este de fapt un organism asa-zis viu, dar care trage in fiecare clipa "targa pe uscat!" In afara de "cei multi", în afară de noi,  exista acea...mână de milionari ce-si bat joc de noi. Iar, ca sa fie credibili au "manjit" absolut orice, pornind din toate structurile (incluzand "siguranta si in increderea" şi  chiar ceea ce se numea armata...)
 Asemeni unor pioni-soldaţi ei executa ordine orbeste! Iar în rest SE POATE OBSERVA saracirea cetăţenilor pe zi ce trece!
Prin anumite avantaje de  scurta durata ce s-ar transpune in introducerea dreptului de vot general şi individual, vor doar sa instaureze supremaţia absolută a maselor. Prin propagarea dreptului de a dispune de sine însuşi al fiecărui individ, vor diminua importanţa familiei şi valoarea ei educativă. Printr-o educaţie bazată pe principii false, ideologii mincinoase, vor face ca tineretul să fie indus în eroare, uşor de condus şi depravat.
 Iar aceste lucruri...se observa inca de pe-acum...
 FARA a fi PARTIZANUL nici unei tabere, las la buna si justa apreciere a dumneavoastra ce anume veti intreprinde!
 Al dumneavoastra,
                          Zadkielix alias D.M





Un comentariu:

  1. romanul de rand ar trebui sa urmeze inca din scoala cursuri de prevenire a spalarii pe creier, caci in romania toti incearca zilnic sa ne spele pe creier...

    la mine pe blog breaking news: "Ivan Turbinca Medvedev propune impartirea Europei pe sectoare de responsabilitate militara...Ghiciti ce sector vor cere rusii?"

    RăspundețiȘtergere