Translate

duminică, 25 decembrie 2011

HRISTOS S-A NASCUT AZI PENTRU A NOASTRA MANTUIRE!

                                                   Astazi S-a nascut Hristos!

Si minunea intruparii Lui mai presus de legile firii a uimit intreg pamantul, a innoit toata lumea, a rupt istoria omenirii in doua si, strabatand cele douazeci de secole, ni se face cunoscuta noua astazi. Astazi S-a nascut Mesia! Si vestea aceasta pe care au adus-o din cer ingerii, pe care au primit-o intai pastorii, ca un fulger s-a revarsat peste toate marginile.
Vestea aceasta, care l-a tulburat pe Irod “si tot Ierusalimul cu dansul” (Matei 2, 3), ca o trambita duhovniceasca a rasunat din veac in veac, din hotar in hotar, de la tarm, si a ajuns astazi si la inimile noastre. Vestea aceasta auzind-o, saracii s-au bucurat, pacatosii s-au veselit, orbii s-au luminat, bolnavii s-au mangaiat, iar schiopii au saltat. Vestea aceasta auzind-o, ritorii in nedumerire au cazut, caci ea pe invatati i-a facut sa taca, pe filozofi sa se rusineze, pe imparati sa se cutremure. Vestea aceasta pe mame le-a facut sa se bucure, pe fecioare sa cante, iar pe prunci sa dantuiasca.

 
La mulţi ani tuturor!
Să vă bucuraţi, alături de toţi cei dragi, de Naşterea Domnului nostru Iisus Hristos şi, în anul nou ce va veni, Dumnezeu să vă dăruiască tot ceea ce vă este cu adevărat de folos!
Pruncul Sfânt să Se sălăşluiască în inimile voastre şi să vă umple de bucuria şi lumina harului Său!

Sărbători fericite!
Doamne ajută!

                                             Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu