Translate

luni, 26 decembrie 2011

O ancheta sau o noua mascarada , cu niste praf in ochi?

O noua stire cu dublu aspect!Daca se confirma (poate sa fie doar o simpla speculatie) inseamna ca traim cu adevarat o mascarada!

Cum anume apreciati acest gen de stire?
 Eu am ramas siderat! A trebuit sa mai citesc de vreo doua ori si sa consult faptul ca nu sunt pe-un portal bascalios (gen trombon.ro ,timesnewroman.ro,kamikazeonline.ro0)...


Dupa cum se stie, relatiile diplomatice dintre cele doua state nu-s deloc cele mai prielnice, mai pline de curtoazie etc Amintiti-va tirada de invective si declaratii de-a dreptul manioase venite dinspre Teheran cat si replica bine-venita a israelitilor!
                      
De ce anume? Cred ca stiti de existenta unor arme nucleare in Iran ce primejduieste existenta statului evreu. Numai ca, in ultima perioada a devenit o moda in a face afirmatii de genul carora "Israelul este suspectat a detine bomba atomica".
Poate ca aceasta informatie nu a fost niciodata confirmata sau infirmata.
De aceea acest gen de stire(click-uiti prima fraza din postare, inca o data) ar trebui trecuta cu vederea! Insa, o minciuna trebuie DEMASCATA!
CUM AR SUNA OARE FAPTUL CA, in pofida a tot ceea ce contrazic raporturile serviciilor americane dat publicitatii (in ultimul summit gazduit pe acest subiect),o lume intreaga se sperie?
 Sau, reformuland oare credeti pe arabi cum au  avut nerusinarea de a afirma ca programul nuclear al Iranului a abandonat dezvoltarea de armament militar in 2003?
De aceea, fara sa inflamez degeaba asistenta SUSTIN cauza Israelul ce a declarat repetat ca va face presiuni asupra Agentiei Internationale pentru Energie Atomica ca activitate nuclear-militara a tarii arabe sa fie deconspirata!
 Cat despre afacerile sau pseudo-afacerile dintre cele doua tari, mai bine treceti-le ca fiind basme,nascociri!!
 De aceea, pe final ar trebui sa ne relaxam si sa ne rugam Bunului Dumnezeu pentru Pace!
 Mai bine ascultam ceva de sezon, un colind prelucrat!
  Ganduri alese, nobile si pasnice!


                                      Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu