Translate

vineri, 2 decembrie 2011

O inventie sau ceva destabilizator?

Un cercetator olandez a creat un virus care are capacitatea de a ucide jumatate din populatia planetei si... vrea sa faca publica "reteta" 

 

           Figura tampa a savantului Ron Fouchier



Sau, cel putin asa se lauda acesti "oameni de bine" ce arunca astfel de stiri de-a dreptul halucinante!!! 

Ati ramas cumva inghetati, sedati de ...noutate?

Pare de-a dreptul incredibil! S-a ajuns la gradul ultim, demonic al unora!!!

Acum, sa va spun un pic despre cum ar sta situatia...

Virusul nimicitor este „compus” dintr-o tulpina de gripa aviara H5N1 modificata genetic pentru a fi mult mai contagioasa, si a fost prezentat pentru prima data la conferinta dedicata gripei din Malta, in luna septembrie. „Parintele” lui este cercetatorul Ron Fouchier de la Centrul Medical Erasmus din Rotterdam, Olanda.
Fouchier si-a prezentat cercetarile la o conferinta din Malta, desfasurata in luna septembrie.
El spune ca tulpina afecteaza animale, in special pasari, si afecteaza rareori oameni. In aproximativ 10 ani de la aparitia gripei aviare in Asia, s-au raportat mai putin de 600 de cazuri la oameni. Insa, virusul este foarte puternic, omorand cam jumatate din pacientii diagnosticati. Tot ceea ce-l opreste de la a deveni un mare pericol public este imposibilitatea sa de a se transmite de la om la om.
Pana acum…

Asadar nu oricine poate avea "imensul" privilegiu de a fi contemporan cu aceasta bestie...Stati putini!Acum, incercati sa constientizati oameni buni!
Sceleratul acesta a ajuns celebru, mass-media ii face publicitate iar poporul traieste sub sceptrul unei psihoze ce se declanseaza aproape instant, la auzul acestei grozavii!
Mai mult decat atat, batavul acesta si-a permis luxul de a ...experimenta!
Nu, inca nu a trecut pe subiecti umani...
"Studiile au fost facute pe dihori de casa pentru ca ei reactioneaza similar cu oamenii la virusul gripal. Ei au transmis virusul de la un dihor la altul pentru a-l face adaptabil la o gazda noua, si dupa 10 generatii a suferit o mutatie care ii permite acum sa se transmita pe calea aerului..."


...
In ce lume cu adevarat..."minunata" avem sansa de a trai!
Doamne Dumnezeule!!! Stau si ma intreb,oare cum poate gandi sau simti aceasta creatura!
Am totala impresie ca acest intunecat subiect nu e deloc intamplator aparut in criza mondiala ce o traversam si,fara doar si poate savantul are pe deplin atatCONȘTIINȚA RĂULUI CE-L POATE FACE UMANITĂȚII CAT SI GIRUL UNORA CE DORESC SA EPUREZE CANTITATIV NUMARUL TOTAL AL LOCUITORILOR ACESTUI Pamant!Amintiti-va de simplul motiv al nenumaratelor voci ingrijorate de suprapopularea excesiva cumulata de imputinarea vizibila a resurselor de tot felul cunoscute sau inca necunoscute!
Pe final as dori SINCER sa-l trazneasca Cel de Sus sau domnul savant-"creator"- sa ajunga la concluzia ca unica solutie ar fi... sa il experimenteze pe el insusi, daca tot slujeste Intunericului...Poate ca vom asista la niste rezultate de-a dreptul spectaculoase, declaratii de presa, simpozioane , mese rotunde nenumarate etc
:P


                            Ganduri bune si pasnice totusi,

                                                       Zadkielix alias D.M




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu