Translate

marți, 17 ianuarie 2012

16 Ianuarie 2012 (Ziua a 4-a)

Imaginile violente ale confruntărilor dintre protestatarii români şi jandarmi au făcut înconjurul lumii, presa internaţională relatând pe larg despre protestele din ţară. Jurnaliştii străini au scris că manifestanţii sunt nemulţumiţi de nivelul scăzut de trai şi cer demisia preşedintelui în cadrul celor mai ample mişcări de stradă de la venirea la putere a lui Traian Băsescu.

Pentru a patra zi consecutiv, românii au ieşit în stradă în Capitală şi în alte mari oraşe ale ţării, precum Cluj, Timişoara,Constanta,Targoviste şi Iaşi.

.....
Iar "cainii de paza"-Jandarmeria a replicat cu o duritate demna de filmele cu vandali (daca exista...)
In sprijinul celor spuse, urmariti aici acest clip

...
Bineinteles, posibil sa fie o diversiune!
Insa, glasul poporului (aminteste de altceva) nu se lasa tradat!
Cea de-a patra zi de violente si manifestari a cuprins aproape toate orasele importante ale tarii!Numai ca aceasta agitatie (oarecum justificata) nu stiu la ce anume foloseste!
Si mai ales cui...


Atentie oameni buni! Exista cu siguranta interese mai mult decat marsave! Puterea nu va ceda atat de usor iar starea de incertitudine, de frica autoindusa (de atatea ori priviti filmuletele de pe youtube.com si convingeti-va singuri) genereaza ceea ce Ministrul Igas a spus (oarecum profetic, anacronic)...“legea se impune (aici a facut o pauza) a fi respectata”
Stau si ma intreb...Legea cui? Oare a lor, a acestei organizatii cu profil mafiot sau cu pronuntat caracter anti-romanesc, anti-democratic?
...
Numai Bunul Dumnezeu poate stopa aceasta INCERCARE prin care, fara sa vrem suntem contemporani...
Ganduri ceva mai bune si speranta in viitor va doresc,
                             Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. Regret faptul ca Romanii au fost adusi din nou in pragul disperarii. Bataia de joc, rusinea si umilinta la care au fost supusii cetatenii acestei tari, ne aduc aminte de anii 90. Coruptie, minciuna, nerespectarea legilor de catre demnitari,umilirea cetateanului de rand, furtul banilor publici, saracia ajunsa la cote alarmante, sunt motive foarte serioase de inlaturare a acestui regim bolnav care se intinde precum un cancer.Romania trezeste-te. Nu te mai lasa umilita si batjocorita de aceste molii. Aceste lepre care ne-au confiscat si dreptul de a trai!!!

    RăspundețiȘtergere