Translate

miercuri, 4 ianuarie 2012

Atentie, soarecii se dizolva numai in Mountain Dew!

E pe bune! Asa a motivat compania Pepsi, prin vocea unor avocati bine intentionati, adevarate creiere luminate!






Am ajuns a scrie despre acest subiect, din dorinta de a SEMNALA niste inadvertente!
 Sau, pe limbaj mai comun..."Ce Dumnezeu s-a intamplat? Am ajuns sa consumam produse animaliere dizolvate in acid?"
Chiar ca am ajuns departe! Si-mi place aceasta opinie ce se leaga inexplicabil,"despre" voi, despre cum anume ati sustine ca ati fi nevinovati!
Draga companie Pepsi! In afara faptului ca ai stiut sa angajezi niste avocati ce au demonstrat stiintific si probabil tot acest proces de dizlvare a micutului rozator, mai nimic nu pot spune in favoarea ta!
Si acum, oameni buni,parca va simt putin emotionati....Ce, nu sunteti de acord si nu va imaginati cum un soricel nu ar incape intr-o doza de suc?
Partea cea mai "spumoasa" acum reiese! Pai, cum v-ati simti daca ati fi consumat o substanta acid-gelatinoasa?
 Omul in cauza a actionat exemplar!Ameninţată de către un proces în instanţă de către acest  comsumator care susţine că a găsit un şoarece mort în doza de Mountain dew, compania Pepsi a dat un răspuns neaşteptat. Cei de la Pepsi au spus că bărbatul nu ar fi putut găsi rămăşiţele unui şoricel în suc deoarece lichidul ar fi dizolvat complet cadavrului rozătoarei!
Bărbatul care a dat Pepsi în judecată în 2009 susţine că "a găsit un şoarece mort când a deschis cutia de suc" şi că a trimis companiei rămăşiţele. Acesta spune că reprezentanţii Pepsi ar fi distrus dovezile pe care el le-a trimis pentru a ascunde groaznica descoperire
NO COMMENT!
Sau unii dintre Dvs nu pot sa-si imagineze asa ceva?
Ca sa demonstrez si sa demontez toate temerile, ma lansez intr-o supozitie de bun simt! Fara sa dau raspunsuri o sa lansez doar INTREBARI!
Prima ar fi "Oare ce cauta rozatoarea acolo?" Pun o alta intrebare de bun-simt...Oare din ce e doza facuta? Nu cumva e realizata dintr-o bucata? Sau spatiul in care sunt depozitate dozele e un buncar antisoareci?
Sau sunteti atat de incorigibili sa-i credeti pe avocatii americani, intr-atat de "spalati pe creier" asemeni unor pseudo-educati si creduli?
Totusi, ce imi place cel mai mult, e ca marea companie  (sau sa ma exprim adecvat.."marele brand Pepsi"), tocmai ne-a spus ca, ceea ce produc ei e acid si consumul indelungat e desigur incurajat !!!!
Si, daca nu ma credeti faceti un experiment!E simplu si practic...Bagati ce vreti voi intr-o cutie lasati-o asa 24 ore si va disparea...inclusiv fier...
Nu o sa devin malitios si nu o sa va urez nimic :de bine"...
Cred ca e deja prea mult spus pe baza acestui caz anormal, tratat de smecheri dupa bunul lor plac...

                                 Zadkielix alias D.M

4 comentarii:

  1. Cred ca Pepsi ar trebui sa isi concedieze avocatii. In cazul acesta se aplica proverbul: Daca taceai filosof ramaneai. Au venit cu cea mai proasta scuza posibila. :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine explicat dar totusi nu cred ca s-ar fi deformat cutia si nu stiu daca s-ar dizolva asa repede.
    Ideea de baza e ca sucurile carbogazoase si apele minerale sunt acide, iar daca tineti la dinti si tot traseul parcurs de acestea ar fi bine sa o lasati mai moale cu ele si sa incercati sucuri necarbogazoase, naturale sau chiar fructele. Prin procesare se distrug multi compusi buni pentru organism iar o parte din acestia trebuie inlocuiti cu compusi sintetici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am ceva impotriva bauturilor de genul asta, desi, sincer vorbind nu le ocolesc total, dar de aici pana la a sustine ca gasesti un soricel in doza e cam mare distanta (chiar cam imposibil sa intre in doza ca aia se umple cu un tubulet de cativa milimetri diametru). Legislatia americana sa traiasca, ca permite oricarui zabauc sa sustina orice, poate prinde treaba si se lipeste de ceva bani.

    RăspundețiȘtergere
  4. De aceea nu consum astfel de otravă !! Din perspectiva mea, persoanele care consumă astfel de băuturi, nu își iubesc îndeajuns corpul! PySSyK@

    RăspundețiȘtergere