Translate

marți, 3 ianuarie 2012

Una proaspata din Invatamant....

Funeriu contraataca!Asa, cel putinlasa impresia! Din ultima sa interventie,se deduce faptul ca are un spirit ce se vrea inovativ!


 In realitate, treaba sta cam la polul opus!
Grija sa pentru a demara reforme si chiar de a distruge conceptii, sisteme prinde contur!De ceva timp, domnia sa nu a mai iesit la rampa cu nimic!
 Acum, sigur pe sine si bravand in Aparatorul Culturii si al Etalarii Cunostintelor de "om de stiinta" recurge la o aducere aminte a unor hibe din vechea garda!Numai ca, domnia sa uita ca acel sistem bazat pe "unicul manual" a dat si oameni de valoare in orice fel de domeniu!
 Bineinteles,fara sa fiu malitios , domnia sa nu face parte dintre acestia, el fiind auroleat ca "om de stiinta" si cu studii peste hotare!
 Insa, asa ne trebuie...Asa ne e felul...
Cu aceste directive, cu aceste idei, care mai de care mai nastrusnice se doreste pana la urma "innoirea" tinerei generatii? Oare de ce se vrea distrugerea si spalarea pe creier a noastra?
Sau, se teme de tineri, de cei ce vor sa ia fata acestui Minister ce supravietuieste sau incearca sa para ca nu a  imbatranit si chiar nu e fara orizont!
 Cat piveste televiziunea educativa sau ceva de genul, ma voi astepta la recorduri de audienta!!!
 In rest...sa auzim numai de bine!
 Poate ca nu o sa reziste prea mult...in functie!!!

                        Zadkielix alias D.M

3 comentarii:

  1. e enervant ca mereu incearca sa manipuleze tinerii...mereu au facut in asa fel incat sa ne incurce cu ceva...sa nu putem sa ne terminam treaba...mereu cand avem ceva de zis suntem redusi la tacere...cand vom avea si dreptul la replica?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranță îl macină frica !!
    În politică e "tare"
    Şi nu iartă, chiar nimic,
    Că el are capul mare
    Şi un creer... foarte mic...!! PySSyK@

    RăspundețiȘtergere