Translate

sâmbătă, 3 septembrie 2011

Vremuri bune-O POSTARE ALTFEL

Vremuri bune-O POSTARE ALTFEL

   Imi doresc ceva! Da, o perioada relativ buna se profileaza! Si acest lucru se poate realiza, din absolut toate punctele de vedere! Cred ca nu sunt un euforic considerat cand va trebui sa spun ca SECRETUL ar fi tocmai faptul ca tocmai acea mult-dorita conexiune dintre ceea ce doresc si ceea ce se intampla e perfect realizabila!
 Da, cu o singura conditie- aceea de a alunga toate gandurile, aceea de a evita emotiile negative care s-au cam  resimtit pe tot parcursul ultimei perioade.
Pentru ca este o zi deosebita-ziua de Duminica,mai mult ca sigur ca pot avea parte de adevarate surprize.Placute, deoarece nu ma astept la..."lovituri de soarta"!
O zi in care va trebui sa mi gasesc acel echilibru afectivo emotional si in care ar cam trebui  sa evit discutiile, provocarile...De aceea,imi doresc sa-mi planific un VIITOR FRUMOS, LUMINOS! 
Astazi , MAINE SI PE VIITOR va trebui sa am in vedere relatiile si raporturile cu membrii familiei, pentru ca numai ei sunt adevaratele repere!
Insa, prietenii nu trebuie ignorati!Si aici, la acest capitol (multumesc Creatorului) am dat peste foarte multi ce vad in mine n calitati!
 Si, acest fapt demonstreaza si ma onoreaza...Da, sunt perfect de acord ca TOCMAI acest amanunt este semnificativ! 
Prietenii si prieteniile trebuiesc cultivate, intretinute! Iar pe cei ce rezoneaza cu mine as dori ca de acum inainte (nu ca as fi neglijat pana in prezent) sa ajung sa ii pretuiesc la adevarata lor valoare!
 Fara sa devin pedant vreau sa sper si sa cred ca aceasta perioada ce va urma (ma voi ruga Bunului Dumnezeu pentru a-mi lumina orizontul) va fi una cu adevarat SPECIALA!
 Cat priveste echilibrul psiho-emotional, acesta e unul cu adevarat extrem de sensibil!El trebuie cu adevarat pretuit...
Stiu si sunt mahnit de un aspect...Din punct de vedere uman nu este frumos sa "navalesc" cu bocancii in viata unuia sau a altuia.AM DORIT SA SCRIU ACESTE RANDURI, CA O PLEDOARIE, CA O super-concluzie a ceea ce, timp de 3 saptamani se produce cu mine.
"Cine stie...cunoaste" poate fi tocmai motto-ul!
Acum, cu aceste considerente as mai dori sa va reamintesc de FELUL cu totulspecial al acelui suflet ce m-a inteles, ce m-a acceptat, ce m-a tolerat in toate formele!
 Si, totodata imi doresc ca aceasta perioada sa se dezvolte armonios si de acum incolo!
Cu toate ca, unii dintre cei ce vor citi poate ma vor blama...sunt realist in ceea ce sper si de asemenea ma rog!Da, ma pot confrunta cu anumite aspecte la care nu m-am gandit. Interesant? Si acum nu citez din absolut nimic. E doar o simpla constatare...Armonia dintre parteneri si faptul ca dragostea invinge poate spune si ameliora multe aspecte negative. 


O perioada buna si din punct de vedere al sanatatii, in care plimbarile, iesirile in natura, sportul practicat in aer liber , intalnirile cu apropiatii au avut darul de a ma destinde, de a ma tempera. Armonia si comuniunea cu natura a  activat nu numai din punct de vedere energetic dar si in planul fizic!


Cuvantul cheie e tocmai aceasta stabilitate afectivo emotionala ce, recunosc deschis am inceput a o folosi, am inceput a mi-o regasi, intr-un sens nobil si chiar plenar!
 De aceea, urmand aceste consideratii vreau sa va urez o perioada superba doresc fiecaruia, oriunde v-ati afla! 
Pe final, va rog sa ascultati si aceasta capodopera a muzicii baroce si universale-Georg Frideric Händel - Fireworks Music(ultimele 2 dasuri ale suitei a 2-a):




 
                 Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. Intr-adevar o astfel de postare...un suflet deschis intre toate aceste lacate cotidiene,deschis cu un zambet,o vorba buna.M-ai surprins intr-un mod frumos cum bine ai reusit sa o faci de la inceput cand te-am cunoscut...Ai exclamat o anumita dorinta si sunt curioasa care e aceasta,nu ai dat nume ceea ce reprezinta gradul ridicat al implinirii sale.Cat despre sufletul care a reusit sa-ti redea echilibrul emotional consider ca nu ar trebui ridicat la un asemenea nivel deoarece ai contribuit mai mult decat ai fi crezut ca poti la indeplinirea acestui fapt;el doar te-a ghidat,te-a privit din urma.Poate ai uitat de aceasta parte a ta,poate nu ai gasit persoana potrivita...poate toti apropiatii erau ocupati cu alte suflete decat al tau.Sunt sigura insa ca acest suflet te apreciaza la adevarata valoare pt ceea ce esti,pt ce ai devenit acum,pt cel care va ramane cu sau fara el in preajma.Sufletele vin si pleaca...ramane doar amintirea lui si a ceea ce te-a invatat.

    RăspundețiȘtergere