Translate

luni, 25 martie 2013

Cadoul perfect pentru voi înșivă

Prezentare Borealy:
Borealy Gifts este locul ideal pentru cadouri originale! Obiectivul nostru este de a oferi o solutie celor care cauta cadouri premium, de cea mai buna calitate si de o diversitate cat mai mare. Suntem convinsi ca oricine ofera un cadou doreste sa impresioneze prin calitatea produsului oferit si sa ofere o experienta unica prin intermediul cadourilor oferite.

Conținut
Acest al treisprezecelea test reprezintă o adevărată provocare. Fiind înscris în calendarul competițional al  Super Blog ediția de primăvară  
am considerat de bun augur 
(pe lângă participarea cu succes propriu-zisă) să-mi exprim opțiunea cu un cadou oferit (propabil, cu generozitate de 


Enunțul probei
Borealy nu se dezminte. Şi de data asta ne oferă un cadou, nouă bărbaţilor!!!
De aceea îmi doresc pe viitor acest cadou!
Un cadou elegant, ideal pentru un om dinamic,  constă într-un set de birou remarcabil prin abordarea modernă a formelor!

Suportul de birou Business Desk Black Leather se remarcă prin eleganţă şi stil, dincolo de utilitatea sa practică. Este ideal pentru persoanele care doresc să fie înconjurate de rafinament şi înaltă clasă, dorind doar ce-i mai bun până şi în cele mai mici detalii.
Am sesizat atât pe site cât și în prezentare cum anume sunt de rafinate detaliile acestui produs.
 De exemplu, suprafaţa superioară a bazei este îmbrăcată în piele, fapt ce conferă de la bun început o notă substaţială de  profesionalism mesei de lucru. Totodată, baza inferioară a suportului este acoperită cu un strat de catifea, astfel încât suprafaţa biroului să nu se zgârie.

Un suport de birou ce va conferi eleganţă şi strălucire ambianţei de la birou, prin contrastul cromatic dintre pielea neagră şi sclipirea imaculată a metalului, şi care cuprinde toate instrumentele necesare pentru a reformula cu rafinament ordinea de pe masa de lucru:

- un stilou elegant, negru, cu suport propriu;

- un ceas încastrat în baza suportului, cu accente luxuriante şi cadran cu cifre romane;

- un calculator super-slim (dimensiuni: 5 cm x 8,5 cm), îmbinând prin înfăţişarea sa utilitatea cu eleganţa;

- două semi-boluri metalice, ideale pentru a păstra  accesoriile de birou de mici dimensiuni, precum şi obiectele de papetărie, gen agrafe, ace, clipsuri, capse etc.

Un cadou cu specific al oricîrui bărbat rafinat şi cu personalitate, un cadou care va impresiona bărbatul modern, dinamic şi puternic!

Aşa cum fac eu acum, dar cu ferma convingere că voi reveni cu reală plăcere pe platform Borealy!

  Menționez că acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2013!

                    Zadkielix alias prof dr. Daniel Mihai


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu