Translate

joi, 14 martie 2013

Singer… o pasiune cu tradiție


            Singer… o pasiune cu tradiție!


 Poate că nimeni nu a știut cum anume ar arăta un adevărat magazin de electrocasnice!
Și cum orice magazin care încearcă să se impună ca atractivitate și popularitate, există o gamă largă de promoții electrocasnice de mai mare dragul.
Dar, amintindu-mi de acea frumoasă copilărie în care bunica din partea tatălui meu lucra și se mândrea cu minunata masină de cusut Singer am ajuns la concluzia că brand-ul acesta este unul cu tradiție.
 Iar automat tradișia se leagă inevitabil de factorul istoric. Odată acceptate aceste premise am ajuns la concluzia că
Mai mult ca sigur că mașinile de cusut (despre care se tot spun multe lucruri bune) sunt produse speciale, create în perioada 1880-1920, mai precis în acea eră pre-tehnologizată în care omul secolului XIX a început să cucerească noi teritorii și din punct de vedere vestimentar.Un alt aspect se leagă inevitabil de faptul cp pe toată perioada celui de-al Doilea Război Mondial, produsele în serie au început să fie din ce în ce mai rare deoarece nicio țară din Europa nu mai producea asemenea minunății.
Oare cine nu a auzit , măcar o dată în viață de mașina de cusut Singer?
 Fiind un lider incontestabil pe piață, cu o tradiție de peste 160 de ani de la producerea primei mașini de cusut, Singer continua sa creeze și să susțină idei ce se materializează în pasiunea pentru frumos.
Cu o vastă varietate de mașini de cusut, special pentru a satisfice toate gusturile si nevoile, Singer își pune amprenta cu profesionalism pe ținute aproape perfecte, cu simetrii impecabile și tipare curate, indiferent dacă au 7 sau peste 24 de programe de bază, că sunt manuale sau adevărate gadget-uri.
Mașinile de cusut devin astfel un ajutor de necontestat în a putea să ne descoperim propriul stil, fiind chiar o extensie a personalității, ce ireunește pasiunea, dragostea de modă și dorința de a regăsi esteticul prin ansamblul de cusături fine și precise.
Evadarea din cotidian se poate realiza prin această inedită și deloc învechit hobby cne aduce aminte de  unele obiceiuri ale generațiilor trecute.
Iar dacă orice  zi fermecatoare poate face loc alteia, asemeni unei logice succesiuni sunt sigur că această formă (prezentată în poza de mai jos) poate fi un accesoriu indispensabil pe viitor oricărei mame, inclusiv și a mea.


 Această mașină de cusut practic  ajută enorm. Cum anume? Simplu și eficient! Dacă îți dorești să repari foarte repede și  facil rupturile,mașina de cusut functionează oricunde și oricând.
În concluzie poți coase orice tip de material foarte ușor și  mai mult decât atât-perfect, indiferent de tipul de cusătura (liini drepte, curbe sau modele speciale).
Dar pentru toate acestea se cer calități de adevărat designer. Iar prin curaj si viziune, totul prinde un alt contur, totul se reinventează.

 Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2013 .
 Cu deosebită preșuire și nedisimulat respect,


                                Zadkielix alias Prof drd Mihai Daniel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu