Translate

duminică, 6 iunie 2010

Oferte pentru calai in India


Numarul tot mai mare de condamnati la moarte in urma recrudescentei atentatelor teroriste din India adus la o adevarata “criza” de calai, autoritatile indiene fiind obligate sa lansese anunturi publice pentru angajarea de calai.
Ajmar Amir Kasab, 22 ani, este unul dintre teroristii islamisti de origine pakistaneza responsabile de atacul din Mumbai, in urma caruia au murit 173 de persoane, alte cateva sute fiind ranite. In urma unui proces care a durat mai mult de un an de zile, Kasab a fost gasit vinovat si condamant la moarte prin spanzurare pe data de 6 mai, anul curent.

Problema apare de abia acum, deoarece este foarte dificil de gasit un calau.
Societatea indiana este compusa din peste 80% cetateni hindusi, care cred in existenta legilor karmei, conform carora orice act savarsesti, bun sau rau, iti vei primi plata corespunzatoare in existentele viitoare.


Printre cei doritori sa devina calai, se numara si Mammu Sing, nimeni altul decat fiul calaului care i-a executat pe asasinii fostului prim ministru Indira Gandhi.
Acesta se declara dornic sa continuie traditia familie, declarand presei ca a fost initiat in toate detaliile tainei spanzurarii unui om, de catre celebrul sau tata:

"Pregatirea pentru spanzurarea cuiva include mai multi pasi care trebuiesc urmati cu sfintenie pentru ca actul sa decurga cat mai simplu. Inainte sa-i pun franghia de gat, ma asigur ca latul acesteia a fost uns din belsug cu unt topit si sapun pentru o alunecare cat mai buna. In al doilea rand, un calau competent se asigura ca a pus corect latul de gatul condamnatului, dupa care trebuie sa traga o lovitura puternica cu piciorul scaunului pe care sta ridicat condamantul", incheie acesta.


Sursa: WeirdAsiaNews

                                                                             Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. Fiecare crede si face ce vrea. Oricum din ce am citit situatia asta nu e prea roz, e foarte maro...

    RăspundețiȘtergere