Translate

miercuri, 18 ianuarie 2012

Ziua a 6-a de revolte!Escroheria cu Anonymus

OARE CINE SUNT ACESTI BAIETI CE TRANSMIT ATAT DE CODIFICAT?


DAR STITI CE E MAI GRAV? Poate ca e dureros s-o amintesc in actuala stare de fapt a lucrurilor...Practic , dupa ce Boc@Co vor "dialog".romanii inca nu stiu ce vor de la viata...
Manipularea a atins cote de neimaginat si este exercitata grosolan.
 
INTERMEZZOMizerabilii ăștia chiar nu au nici o limită, nici o jenă. Nu realizează că mișcările de stradă sunt și împotriva lor, nu doar a lui Băsescu.
Maine se organizeaza un miting....USL+PNL= CAM ACEEASI MIZERIE!!!!
Sunt curios cati vor avea curajul sa posteze comentarii la acest articol. Regret ca fac parte dintr-un popor lipsit de coloana vertebrala, care mai bine sufera, indurand hotia ridicata la nivel de politica de stat si aceptaand jignirile oferite cu nonsalanta de reprezentantii puterii la adresa cetatenilor romani.
 Jigniri ca jigniri, insa toate masurile "de austeritate" luate , toate crizele posibile. toate taierile si micsorarile sunt indeajuns de proaspete in constiinta multora!
Acum, revenind la mesajul acestor hackeri...Ar trebui sa ne ferim si de aceasta periculoasa organizatie!
OBSEVATI-LE PREZENTAREA NUMAI.... 
"Trebuie sa ai curaj ca mine,o dam anonima". Mesajele "anonime" nu merita sa fie considerate.In plus acest "mesaj" este de un cretinism cutremurator! Ca sa lupti pentru ceva acel "ceva" trebuie definit.Ce propune "anonymus"?
Asadar...situatia e mai neagra decat credeam....
Insa nu e atat de dramatic!


 
 Sfatul meu,
                          Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. toti o apa si-un pamant! Oare hotii astia ascunsi prin tertze partide tot nu inteleg ca nu-i mai vrea nimeni? Manifestatiile nu sunt doar contra Basescu, ci contra traiului din ce in ce mai greu din tara! La asta au contribuit toti ce si-au plimbat fundul prin parlament si guvern de dupa '90, au facut averi peste noapte si au adus natia la dezastru! Pentru mine, unul din opozitie e la fel ca unul din guvernare - adica UN HOT!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonymous ăştia sunt mai mult ca sigur o diversiune CIA la fel ca şi WikiLeaks sau Al Qaeda. Sunt doar un instrument de dezinformare şi pretext pentru a cenzura Internetul.

    RăspundețiȘtergere