Translate

vineri, 6 noiembrie 2009

Gripa Porcina e un instrument perfid in mainile unor dezaxati


Gripa Porcina e un instrument perfid in mainile unor dezaxati!
...Gripa porcină este un produs de laborator care va crea deliberat o pandemie severă la nivel global. Se preconizează că va dispărea 90% din populaţia lumii. Motivul: se apropie momentul epuizării rezervelor de petrol, implicit a îngrăşămintelor chimice - lucru care va reduce la jumătate producţia agricolă. Adică, decât să murim de foame, mai bine de gripă porcină. Acesta este scenariul posibilei pandemii din punctul de vedere al generalului Mircea Chelaru, fostul şef al Marelui Stat Major al Armatei Române.
                                                           Sursa demna de incredere

ISTORIC

În cursul acestui an, un virus mutant A(H1N1) - combinaţie mortală între gripa porcină şi cea umană - a apărut brusc în Mexic şi s-a extins pe mai multe continente. Previziunile pentru România, de exemplu, sunt de 20.000 de decese, în prima declaraţie pe această temă a fostului secretar de stat Cercel sau de 6.000 până la 8.000 de morţi, în a doua declaraţie a aceluiaşi specialist.
«Într-un fel sau altul, va izbucni o pandemie». Cum altfel credeati....
Fiind deja o problemă de securitate naţională, vă prezezint un scenariu al pandemiei din perspectiva unui militar. “Virusul A(H1N1), ca orice tulpină mutantă, se poate produce în orice laborator cu dotări de nivel mediu. Sunt convins că gripa porcină este exclusiv un produs de laborator, ca şi Ebola sau ca SIDA, şi nu poate scăpa de sub control decât dacă i se dă drumul. Scopul: într-un fel sau altul, trebuie să izbucnească o pandemie prin care să fie nimicită 90% din populaţia lumii. Există declaraţii şi studii pe această temă, adică cei implicaţi s-au demascat deja”, ne-a declarat generalul Mircea Chelaru.
Care e logica acestui genocid? Generalul Chelaru spune că, în conformitate cu studiile OPEC, resursele cunoscute de petrol însumează 1.600 de miliarde de barili. În anul 2.000, se ajunsese la un consum de 30 de miliarde de barili pe an. În anul 2010, se preconizează un consum de 100 de miliarde de barili pe an. În acest ritm, peste 15 - 20 de ani, omenirea nu va mai avea petrol. Adică dispare civilizaţia hidrocarburilor. Asta nu înseamnă însă doar colapsul producţiei de energie termică şi al motoarelor cu ardere internă, pentru care există deja alternative.
Din păcate, o să dispară şi îngrăşămintele chimice, care se obţin din petrol, şi, din această cauză, va scădea cu 50% producţia agricolă a omenirii. “Pentru a preveni foametea, va fi sacrificată o parte a populaţiei. Sună cinic, dar acestea sunt datele problemei”, a adăugat Mircea Chelaru.
Cine e acest domn general Mircea Chelaru
Generalul Mircea Chelaru, născut în 1949, este doctor în ştiinţe militare şi a absolvit, pe lângă Şcoala Superioară de Ofiţeri şi Academia Militară din România, Colegiul de Studii Strategice şi Economice de Apărare din cadrul Centrului European pentru Studii de Securitate “George C. Marshall” din Germania şi cursuri internaţionale de drept militar. În anul 1990, a fost director al Diviziunii III de contraspionaj la Serviciul Român de Informaţii. A fost şeful Marelui Stat Major al Armatei în anul 2000. Din anul 2008, este general cu patru stele, în rezervă.


 Generalul Chelaru e posibil sa aiba dreptate in ce priveste intentiile celor din umbra. Insa ei (cei din umbra) vehiculeza o mare minciuna, cea a « suprapopularii » pentru a ascunde adevarata cauza a saraciei, care este impartirea nedreapta facuta de catre ei. Cresterea populatiei globului nu este un factor care sa genereze saracie. « Suprapopularea » este o falsa problema si o mare minciuna. Adevarata problema este impartirea nedreapta a resurselor. Cresterea demografica nu va determina epuizarea resurselor omenirii si iata de ce:
1. Statisticile  recente, furnizate de F.A.O. arata urmatorul fapt: cresterea anuala a populatiei este de 1,60%, in timp ce cresterea anuala a produselor agricole este mai mare: 4%, aceste produse fiind cele care stau la baza hranei populatiei.
2. In ce priveste posibilitatile de alimentare, globul pamantesc are resurse de hrana pentru mult mai multi oameni decat sunt in prezent, insa adevarata problema este impartirea nedreapta a resurselor…
 De aici si pana la asa scenariu e doar un pas… Insa, nu ar trebui ca unii sa aibe controlul asupra vietii altora. De aceea sper ca Providenta sa le rasplateasca celor ce vor numai sa realizeze raul si tuturor celor ce sunt incercati cu ACESTE FORME PERFIDE de manipulare sa ne daruiasca rabdare si intelegere.


IMPORTANT!
Acest articol este scris in cadrul concursului,"Asul de romb", organizat si initiat de distinsul domn al blog-ului http://spunetitacerea.blogspot.com/.In afara de mine vor mai participa si:
Geocer,
Simion Cristian,
Gamalia,
Rappa_ru,
Elena Marin Alexe,
Turisticus.
Daniel Mihai,
Iulia

         Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. Cu durere in suflet spun ca astia sunt niste nenorociti si niste lepre!
    Merci de informatii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Gripa porcina este o mare gogorita. Vom fi trimisi acasa cate 1-2saptamani din fiecare institutie pt ca statul nu are bani sa plateasca salariile bugetarilor. Patronii vor urma exemplul statului. Asta da scenariu SF. Ce ziceti? N-am dreptate?

    RăspundețiȘtergere