Translate

sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Isteria IV- PREZIDENTIABILELE 2009

....acest episod il dedic celor ce inteleg si au vedere de ...struti si atitudini de caini, atunci cand vine vorba de ...mesaje!
Nu cunosc doctrine mai bune, nu sunt un exeget(nici politruc) insa vreau sa demonstrez ca non-valoarea se instaleaza INCET si SIGUR in Mania cu Ro!
Eram sa uit ca acum, in acest moment de rascruce se doreste o (re)intoarcere la acea "rafinata" perioada de dupa '89 in care toti au furat de oriunde, au intemeiat teorii lipsite de sens, in care au justificat flecar tot felul de aberatii!
In fine, ca sa nu va tin ca pe jar uitati ce au de ...oferit acesti "salvatori" ai poporului romanesc...
Nu-i asa ca e asa? Nu e nimic lipsit de scrupule ca sa va spun ca cele de mai jos pot fi scrise de nenea Iancu de ceva vreme.
Daca as fi mai..." megastar si as da citate din Cioran"( Puya-un "inteligent") aş vrea doar sa cred ca numai eu vad deruta si irational...Insa REALITATEA e deformata tot de noi, de noi cei lasi si fara atitudine!Insa nu ştiam dacă unora le va placea efortul de a-i da gata pe altii!
Pana una alta, uitati cu cine aveti onoarea sa alegeti acum, pe 22 noiembrie...

Crin Antonescu:
“Fracilor, în numele poporului suveran! respect la persoane, respect la propitate!…”
Mircea Geoană:
“Un om politic trebuie, mai ales în nişte împrejurări politice ca acelea prin care trece patria noastră, împrejurări de natură a hotărî o mişcare generală, mişcare ce, dacă vom lua în consideraţie trecutul oricărui stat constituţional, mai ales un stat tânăr ca al nostru…”
Sorin Oprescu:
“Să nu dai la oglinzi, că sunt cu chirie!”
Traian Băsescu:
“A mânca poporul mai ales, este o greşeală neiertată, ba putem zice chiar o crimă…”


Mai aveti ceva de spus?
Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu