Translate

luni, 11 ianuarie 2010

Macelul organizat de vanatorii din Balc

 Stire DEMNA si adevarata! Luati aminte de va minunati:

"Invitaţii lui Ion Ţiriac de la Balc pot fi mulţumiţi după cele două zile de vânătoare. Au împuşcat 250 de mistreţi, cu ajutorul gonacilor şi al vânătorilor profesionişti.


Vânătorii s-au strâns la domeniul de la Balc, încă de la primele ore ale dimineţii. Runda de vânătoare a început la ora 9 şi s-a încheiat în jurul orei 13, când oaspeţii lui Ion Ţiriac au părăsit domeniul acestuia.

Vânătorii s-au arătat mulţumiţi de rezultate, iar gonacii şi cărăuşii au primit câte 5 kilograme de carne de vânat. Se pare, însă, că nu doar mistreţii au intrat în bătaia puştii vânătorilor, ci şi căprioarele.

Organizatorul vânătorii, Ion Ţiriac, a comentat faptul că la evenimentul din acest an nu a participat nici un politician.

La vânătorile anuale de pe domeniul Balc participă importanţi oameni de afaceri, personalităţi din ţară şi străinătate, iar mistreţii sunt crescuţi şi îngrăşaţi special pentru partidele de vânătoare. Ion Ţiriac plateşte anual o taxă de 90 de mii de lei pentru a folosi fondul de vânătoare de 13.000 de hectare. "
 Comentariul meu


 Dupa atatia ani de chinuri si prigoana, sindicatul porcilor mistreti din judetul Bihor a organizat o partida de vanatoare de milionari internationali de-a dreptul imbuibati, in comuna Balc, tinta predilecta fiind Ion Tiriac.
 Ganditi-va ce alergatura, ce sperietura au avut milionarii!
 Mistretii s-au bucurat de bucate alese, bine preparate, din mostenitorul Porsche, primarul din Monte Carlo, presedintele Daimler Chrysler, diversi bancheri. La desert au servit carnea tanara, excelent fragezita, a lui Ion Ion Tiriac.
 

La plecare,dupa servirea cafelutei Ion Ion Ţiriac s-a oprit câteva secunde şi i-a dat unui copil cu picioarele amputate... 100 de lei noi.


Cei 250 de porci mistreti au fost invitati la partida de vanatoare de catre mistretul cu colti de argint, iar distractia a durat 3 zile si 3 nopti, ca-n povesti! Despre aceasta partida de vanatoare, conducatorul mistretilor a declarat: “Sunt bucuros sa am pe peretele din sufragerie medalionul cu capul lui Ion Tiriac, un porc domestic in adevaratul sens al cuvantului. La cererea familiei a trebuit sa-i rad mustata din care am facut o periuta de dinti pentru coltii mei de argint”.

 Ha-ha-ha!



                                                                   Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. Oare in Parlamentul porcilor cei 250 de mistreti ai lui Tiriac nu constituie majoritatea, sa voteze legea care-i protejeaza? :D

    RăspundețiȘtergere