Translate

duminică, 17 ianuarie 2010

O stire "atacata" si contestata

"Si a zis Domnul Dumnezeu: Nu este bine sa fie omul singur; sa-i facem ajutor pe potriva lui.



Atunci Domnul Dumnezeu a adus asupra lui Adam un somn adanc si el a adormit; si a luat una din coastele lui si locul ei l-a plinit cu carne. Iar coasta pe care Domnul Dumnezeu o luase din Adam a prefacut-o in femeie si a adus-o lui Adam." ( Geneza, Vechiul Testament)

 Scurta parodie!
  Doamna Mihaela "dragostea mea"-sintagma binecunoscuta a iesit cu o declaratie mai mult decat fantasmagorica.

Sotia domnului Geoana, atunci cand raspunde instantaneu, crezand a fi poate o mare dovada de iubire: "Doamne fereste! Nici eu nu-l cert pe el, nici el nu ma cearta pe mine", este "pe potriva lui"?

 La cat de disperati erau ambii candidati, tot ce e posibil....


Pe masura ce depasim bariera de sporturi a gardurilor, orbul rampei, orbeatza farurilor,descoperim contururi fara de continut dintr-o carte de colorat. Parca ar iesi din cadru precum slimul fardului, mascaraua la plans.

Il vezi parca pe MrGeoana bantuit de suma esecurilor? MU ESTE EL ILUMINAT-UL  cel ce a reusit doar sa ne spuna povesti, doar asa "cu talent", fraze lungi fara sa o mai "comita" cu alte lucrushoare...
 Ca doar a mai utilizat TERTIPURI, facand-o intotdeauna pe mai prostul decat natura i-a impus!
 Ca nu e asa cum pare! Cand vezi o fiinta slaba si tenace precum iedera si catarata patologic precum un fel de par carliontat agatat de nara puterii, ciolanul e altcumva!

Omul acesta nu avea ce cauta in vria vrejului, a adormit intr-o noapte sub un cerceaf precum Mary Poppins in bratele unei marmore ce urma a se inaugura cu fanfare in chiar zorii zilei urmatoare. A adormit asa precum un kiwi, precum un dodo pe un lastar de fasole fermecata, el, nefericitul chinuit al raului inaltimii genunchiului de broasca.

Nimeni in toata viata politica postedecembrista nu a beneficiat atat de copios de o astfel de suma vectoriala : presa scrisa, partide, televiziuni, s-au unit ca-n "Ridichea uriasa" vrand sa demoleze tot!

 Insa nu prea i-a iesit!

 umnezeu chiar nu a dorit asa ceva! Reintoarcerea la "iepoca de Aur"...
 Ptiu! Doamne fereste!
 Asa ceva nu MERITAM!!!

Insa stirea cu atacul parapsihologic m-a amuzat deopotriva, chiar intrigat!
 Vrajitoria nu e o gluma, nici o abureala!


Este foarte sigur ca unii dintre lingaii prezidentiali sa fi apelat si la tembelisme ezoterice. Este un mizilic comparativ cu furtisagurile pentru care au riscat penal. Importanta este o verificare, serviciile secrete stiu multe.
 Sa revenim la doamna Mihaela!


Ea incearca sa para femeia crestina, creata de Domnul Dumnezeu ca "ajutor pe potriva lui"! Iese cu declaratii mai mult decat ciudate! NU COMENTEZ ARGUMENTAREA LOR, INSA ar trebui sa certe cu blandete si dragoste atunci cand sotul greseste, intru indreptarea lui pe calea adevarului si credintei, sa incurajeze sotul nedreptatit, sa ajute la ridicarea celui cazut la marginea drumului, sa mangaie sotul lovit de amaraciunea vremurilor, ca doar este "fata-n fata cu propria sa persoana"!

Pe final vreau sa spun ca menirea femeii este sa fie pe potriva barbatului, ajutor potrivit, ajutor de nadejde, nu conducator al orbului spre prapastie, asa cum sustine de 2 milenii Biserica Ortodoxa DE PRETUTINDENI SI MAI MULT DECAT ATATA, si nu crede in asemenea fariseisme de cel mai prost gust,made by Mircea!!!

 O duminica placuta va urez tuturor,

                                                                  Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. vezi ca mihaela jioana acusa si ea fortele ezoterice al lui basescu ce l-au invins pe prostanac...mai multe detalii la mine pe blog unde discutam daca ezoteria provoaca prostia...

    RăspundețiȘtergere