Translate

joi, 7 ianuarie 2010

Vanghelie, Facebook si ceva de genul

Marian Vanghelie reuşeşte să şocheze din nou. Nu, nu a făcut nici un dezacord şi nici nu a îmbogăţit limba română cu un termen nou.


De data aceasta, politicianul s-a remarcat prin preocupările sale...culturale.

Se pare că preşedintele PSD Bucureşti s-a împrietenit cu "goagăl" şi a învăţat ce e acela un site de socializare. Vanghelie nu numai că şi-a făcut cont pe Facebook, dar a şi devenit "fanul virtual" al lui Gabriel Liiceanu. Dovada, în imaginea următoare:



Si ce aveti impotriva? Ce, n-are voie un primar de capitala europeana sa aibe preocupari intelectuale, fie ele si pe internet?
 Oameni din apropierea primarului "care este", vorbesc de o ambitie nebuna a lui Marian Vanghelie de a intra in elita intelectuala a tarii, asa "pe persoana fizica!" Spre exemplu, primarul , se cam zvoneste ca ar primi lectii de dictie in timpul manichiurii, iar pe cele de oratorie,in timpul desfasurarii si sederii la biroul "comitetului central " al PSD!
 Asa, sa moara dusmanii!


Altceva vreau sa mai subliniez.
Adicayelea, sa trag asa o dunga, pentru a intelege mai bine acest mesaj!

Nu e deci de mirare ca, in periplurile lui virtuale, pe deja celebrul goagal, Marean s-a  tot abonat in stanga si-n dreapta , declarandu-se fanul "Numarul 1" la contul de facebook al.... inspaimantatului de moarte Gabriel Liiceanu!
 Stiti, banuiesc , cam cine ar fi domnul Liiceanu-proprietarul fostei edituri politice, azi Humanitas.
 Insa, fara sa fiu profet mincinos,vreau sa va pun in garda cu un ultim aspect!
De fapt ambitiile personajului nu (i)e chiar putine  dar e choar asa,foarte bine definite: sa ajunga presedintele Romaniei peste 5 ani si sa intre in top 5 oameni de cultura in urmatorii 3 ani.
 Ca sa vedeti atunci.... "cine este Marean!"

Un comentariu: