Translate

joi, 7 ianuarie 2010

Romanian Real Fantasy

 * Pentru debut, ceea ce veti citi se constituie intr-o "spumoasa" alegorie! Numele , actiunile , declaratiile sau orice alta asemanare sunt PUR intamplatoare!*
Am avut unele dubii in a o publica, insa cerand parerea unuia dintre cei mai fideli cititori ai acestui blog (sa traiesti Claudiule, ai o bere in plus,vere!), am decis sa v-o porezint!
Am s-o intitulez sugestiv "Initiativa romaneasca- Reforma Fotbalului made in Romania"


Dezgustat pur si simplu de ceea ce se intampla pe stadioanele din tara si din strainatate, Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu a anuntat ceva incredibil, interesant si totodata in premiera mondiala!

Sa nu va asteptati ca ar fi legat de construirea unei noi echipe nationale “de aur”, “de platina” sau de ceva in genul, ci totul se leaga de interzicerea efectiva a accesului pe stadioanele din Romania tuturor persoanelor de sex feminine!

Da, suntem tara cu atatea si atatea posibilitati ce (in cazul nefericit al “domniei” acestei fosile comuniste cu “aere” profunde de misogin si demagog) PARCA ASTA MAI LIPSEA!

Si nu e o gluma! Ganditi-va ca decizia urmeaza sa intre in vigoare odata cu reinceprea campionatului national de fotbal, la sfarsitul lui februarie 2010.

Potrivit sefului FRF femeile se afla de fapt la baza tuturor batailor mai mult sau mai putin “tandre”, mai mult sau mai putin oficiale!

Ele sunt “motorul”conflictelor din tribuna, agitand testosteronul barbatilor si trezindu-le acestora instinctele primordiale care ii obliga mai tarziu sa se ia la bataie intre ei, chiar demonstreze fortele de ordine cat de virili sunt strigand in mod repetat fel de fel de “filozofii” si “dulcege” gratulari (ca sa nu le spun asa “verde-n fata” obscenitati)… unii la adresa celorlalti.

Ca sa fiu mai explicit,va rog frumos sa cititi ! E atat de adevarat, precum mai exista Turnurile Gemene….

"M-am consultat si cu Mitica (n.r. Dragomir) si am ajuns la concluzia ca femeile nu au ce cauta pe stadion. Pot sta acasa sa se uite la televizor, pot face colectie cu fotbalisti, insa nu vreau sa mai vad o singura femeie atunci cand merg la un meci. Pai n-ati vazut ce le fac baietilor astia saracii? In loc sa-si vada de treaba lor si sa marce goluri stau si se uita prin tribune dupa cai verzi pe pereti," a declarat Mircea Sandu.

Un alt argument pe care oficialii “inteligenti” ai FRF-ului ce il invoca este faptul ca nu de putine ori femeile au fost cele care au declansat conflictul cu fortele de CALM SI LINISTE(SA NU-I DENUMESC “forte de ordine ca e destul de MULT)!Cum asa?

Pai, intrebati-le! Nu cumva ele au tot folosit, sistematic materiale pirotehnice si obiecte contondente ascunse in propria lenjerie intima?

Pentru aceasta, de justete ,femeile nu mai au ce cauta la aceasta distractie!

Punct si de la capat!

Nici nu vor mai avea voie de acum inainte sa cumpere macar bilete la meciuri!

Nu-i asa ca e ceva inedit, profesionist?

Numai o minte agera, de strateg, de iluminat putea sa conceapa o asemenea gaselnita!

Tin sa va spun ca noua procedura electronica de achizitie a biletelor va implica, in cel mai scurt timp si prelevarea amprentelor ! Nu-I asa baieti ca v-ati da si ceva picaturi de sange sa-i vedeti pe eroii ce alearga si debordeaza de sanatate,”in iarba”?

Astept ceva reactii din partea domniilor voastre!

Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu