Translate

sâmbătă, 23 mai 2009

Povestea unui milionar peste noapte

Pe timp de criza cu totii ne dorim sa aflam care este cheia succesului. Banul sau banii garanteaza oare ceva?
Acest raspuns, fiecare e demn de a-l adresa, atat celor ce li se adreseaza direct cat si propriilor fiinte.
Poate ca este mai mult decat un exercitiu de imaginatie...Insa, vointa de a afla cat de...evoluat este una senzationala!
Daca ne uitam, insa, la seful Corpului de Control al Guvernului, Sorin Alazaroaie, solutia este una simpla: imprumuta tot ce castigi si la inceputul anului viitor devine nici mai mult nici mai putin decat un amarat de milionar in...(nu s nasturi sau timbre) ci chiar in euro(i).

Scurta informare. Conform ziare.com aceasta personalitate onesta si dreapta-Sorin Alazaroaie a fost avocat la una dintre cele mai mari firme din Bucuresti. A devenit cu "talent" seful Corpului de Control odata cu instalarea guvernului Boc, asa ca a fost nevoit, ca orice alt functionar, sa isi publice declaratia de avere pe site.

In 2008, ca avocat partener al Societatii Popoviciu Nitu si asociatii, Alazaroaie a castigat 1.696.666 lei. Tot acest castig, plus ceva maruntis, pana la 1.700.000 de lei, l-a dat ca imprumut unei doamne, cu care imparte o vila in Bucuresti. Aceste insatiintari nu sunt rodul imaginatiei mele ci chiar rodul unor anchete si "sapaturi" oficiale , asa cum informeaza Realitatea Tv.

Insa, la inceputul anului 2009, Alazaroaie a depus la o singura banca suma de 1.700.000 de EURO. Cu alte cuvinte leii imprumutati s-au intors in tot atatia euro.
Vi se pare un pic aiuewa? Sau e atat de "fina" aceasta miscare sahistica....

Acesti bani nu apar insa la lista de venituri pe 2008, desi legea (numai cand ma gandesc la tata ce a stat la cozi pentru mine cel ce a realizat "venituri imense din"...propprietate intelectuala...) Asa ca legea spune clar ca cei cu functii de conducere trebuie sa declare absolut toate castigurile pe anul anterior.
Insa, ce anume se intampla? Doar ca..,.ei se stiu descurcareti...


Dorinta sa de a lucra chiar si 4 ani la acest organism denumit... guvern este foarte de neinteles. Individul castiga inainte cel putin de 10 ori decat ca slujbas al guvernului. La mijloc sunt cu totul alte interese . Poate le vom afla.

In Romania , Mafia guverneaza totul . Mafia E COMPUSA INSA DIN OAMENI SERIOSI SI NICIDECUM "MANJITI","RAPCIUGOSI" SAU "SARACANI" ca si patura populatiei de sclavi...Ei,politicienii si acolitii lor din administratie pana la cei mai mici functionari "petrec" pe picior mare.
Lucrul cel mai grav este similar cu indiferenta si prostia combinata...Parca nu
se aude nimic...
Impertinenta celor ce au fraiele puterii e de domeniul fantasticului....
A trecut comunismul ?...... probabil, acum traim altceva...mult mai "rafinat", "evoluat!"
Huaaaaa!
Zadkielix alias D.M

Un comentariu: