Translate

duminică, 24 mai 2009

Senzational Parodiere simpla

SCENARIU SCURT-IDEI SI CATE CEVA INSPIRATIE
Mania cu Ro este doar o imagine. Adevarata forta o detin dinozaurii. Ei sunt o specie aparte ce nu au decat inteligenta lacomie de a poseda din ce in ce mai mult!
Numai personalitati isterice gen Ilici zAMBARETZUL,Nastase CEL Curat si Sarac fara Tamara sau Super Mototcicleta Tradiceanu POT AVEA BENEFICII DACA AU cunostinta de vreun Petromel Patriciu ...aLTFEL SPUS ei sunt doar un fel de gasca a baietilor "smecheri, buni si adevarati" ce se descurca fara probleme.
Nu exagerez daca afirm ca ei s-au ocupat de uciderea celor dragi noua la momentul numit REvolutie, apoi dupa ce au chemat "LA ARme pe prietenii din Jiu-"minerii" sa ne bata ca nu puteau lucra (fura mai bine) s-au ocupat de salariile lor cu pensii mari pentru demnitari si ocuparea tuturor locuintelor din zonele cu adevarat chique ale Capitalei.
S-au instalat la ACEASTA Putoare (oops...putere) pe care si cine a reusit (la baza relatii secu , comuniste ... etc.).
Dar sa nu credeti ca aici se termina totul!
Singurul Basesix si acum si alti cativa demnitari mai corecti vor sa ne scape de trepadusi - marge greu dar, vom reusi.
Nu mai au ce cauta notiuni ca toti hotii-criminalii-mincinosii in functii de demnitari ca nu vor altceva dacat sa ne fure sa ne mai duca cu vorb.Poate ca nu s-a terminat, poate ca nu am indurat destul, sa traim din ceea ce ne lasa dupa ce fura din munca nostra, atat de jalnic platita!
Nu incape nici o indoiala ca este cea mai mare umilintza la care a fost supus poporul roman !
!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu