Translate

luni, 21 decembrie 2009

Inspiratia de Avarie pentru Craciun



Caderile abundente de zapada din ultimele zile sunt considerate de elita celor ce au impresia ca ne conduc asa mai..'apasat" sau ceva mai aplicat ca fiind un semn divin, o profetie pe cale de a se indeplini, si care ne va lasa pe toti semi-constienti!
Ca sa dezvolt subiectul, dar fara sa ma desconsiderati am onoarea de a scrie cat de mult sau cat de mai plini de har divin se considera ...elitele!
De exemplu, ca sa nu-mi racesc tastatura sau sa bat gura de pomana trebuie sa va amintesc de minunatia sa domnul Goagal supranumit si Gentilomul ce cauta diaspora momentan si nu are loc de pluguri sau de aruncat nisp si sare pe ulitele "pe persoana fizica":...care scindeaza" sau ...care este...

Tot asa, minunatia sa Hapciu Macedonski, cercetator la Institututututu(scuzati repetarea, e din cauza frigului!) pentru Depistarea Profetiilor Pe Cale a se Intampla, sustine ca Romania va intra intr-o era glaciara scurta, care va tine putin, pana la vara, insa va face frigiderele absolut inutile, inclusiv in luna august.
De ce?
Simplu...Guvernul BOC iv stie deja de ce....
Spicuiesc cu voia dumneavoastra:

"Vor fi nameti cat blocurile cu 14 etaje, si asta peste numai o luna. Populatia trebuie sa-si faca provizii, sau sa plece spre sud. Nu ma refer la Adunatii Copaceni ci clar ma gandesc cu groaza laCaracal sau Zimnicea,Prefer sa-i vad , fara sa mute nispul prin Egipt, Mesopotamia, locuri de unde civilizatia noastra se poate intoarce", a declarat Hapciu Macedonski.

In atare conditii,numai 2012 sau Alinierea Planetelor ne poate salva!
Drept urmare,Consiliul Oprescian reunit la sueta de dinaintea Craciunului a hotarat, in totala pevedere (fara bataie de joc) si dispozitie asemeni Uniunii Europene cateva masuri de bun simt:

1. Infiintarea unui Minister al Dezastrelor si comasarea celui de Mediu

2. Alocarea unui buget de 3 miliarde de Euro pentru stramutarea populatiei in Egipt, Mesopotamia, Lesotho, Zanzibar sau Insula de Foc
3. Interzicerea tuturor materialelor pirotehnice(in general a petardelor) pe termen nelimitat, sub pedeapsa cu moartea (pentru a nu incurca bunul mers al evacuarii generale).

4. Acordarea unei pensii tuturor locuitorilor degeaba, fara de care degeratii nu ar primi spirtalizari in noile tipuri de igluu inune, serie limitata 2009-2010!
Hai, sa traim bine si sa ne plimbam linistiti!
Fara de nameti!
Hai baietii!
;))
;))
:))

                                Zadkielix alias D.M


p,s A nu se citi d(e)m(e)...nt
:))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu