Translate

duminică, 20 decembrie 2009

Un ministru renunta de buna -voie! E ADEVARAT! CROITORU out!

Sa nu credeti ca e zvon sau barfa! Si uitati parerea mea, argumentata!
Ministrul proaspat desemnat al Educatiei,mr Croitoru a renuntat la functie! Nu de alta, dar domnia sa a invocat (asa cum era lesne de inteles)  -a mai multe "of-uri" ale bugetarilor , ale celor ce lucreaza in Sistemul Educatiei (poate ca stiti sau nu...)- multe  nemultumiri legate de buget, insa adevaratele "dureri" ale lui Croitoru sunt altele.
Din CV-ul domniei sale ce se regaseste pe toate forumurile am inteles ca a realizat (nici mai mult nici mai putin) multe specializari in tara ( Bucuresti) dar si peste hotare, insa -PARADOXAL nu are nici o ora predata cuiva!
 Bineinteles, acesta nu e un motiv de a -l condamna!
 Ba chiar e un real motiv si onest gest de a renunta , din vreme la aceste prerogative spinoase in procesul educational ce se anunta a fi unul (asa cum a fost pana acum, din 89 incoace) incalcit si plin de hopuri!
 Din alte surse, demne de incredere am remarcat si faptul ca domnia sa  a luptat el la revolutie cu arma-n mana i, fix 20 de ani!
De aceea, spicuiesc acel paragraf din CV in care scrie negru pe alb urmatorul pasaj: "Participant la Revoluţia din decembrie 1989 ca "Luptător pentru victoria Revoluţiei Române" remarcat prin fapte deosebite - brevet prezidenţial".
Interesant mod de a iesi din scena! Insa ma intreb, oare cati oameni ar mai fi avut taria de a recunoaste ca sunt depasiti de situatie!
 Nu vreau sa -i ridic statuie acestui om, insa il stimez si apreciez deoarece , e un caz aparte!
 A recunoaste si a da curs gandului prin decizia de a lasa altuia fraiele si mostenirea acestui delicat domeniu reprezinta (din punctul meu de vedere) oun motiv si o bila alba!
 De aceea, fara a ma considera  un partizan al acestui gest de a ..."ne lasa cu ochii in soare" (oops , zapada), vreau sa mai adaug, pe final o idee!
 Ceva timp in urma, pe vremea Abramburicii, domnia sa s-a "remarcat!" Cum anume?
 Simplu! In cadrul unei nevinovate intalniri cu un ziarist, numai  pentru ca a declarat chiar de anul trecut intr-un interviu ca va fi ministru si ca "dusmanii" se sperie de asta, parca si-a planificat sfarsitul,...inainte de a fi "uns", investit!
 Cinic, monstruos de simplu, prieteni! Sau mi se pare eronat?
 Nu stiu cine sunt dusmanii domnului, dar se pare ca au fost mai mult decat vigilenti si au actionat (daca se poate pune problema) in corpore, presto-presto!
;)



In rest, sa ne bucuram de sosirea Sfintelor Sarbatori, ca de ministrii si functii cred ca v-ati cam plictisit!

                                                                 Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu