Translate

miercuri, 2 decembrie 2009

PIATA UNIVERSITATII ieri, azi si maine: „Mircea Geoană nu uita, te votăm la Moscova!“

PIATA UNIVERSITATII VA ramane un simbol!
 Poate ca ieri, azi si maine ati uitat scandarea: „Mircea Geoană nu uita, te votăm la Moscova!“



De Ziua Naţională, timişorenii au dat reject Pactului slugilor pesediştilor lui Iliescu



Ieri, de Ziua Naţională, Piaţa Operei din Timişoara a fost plină de timişoreni ieşiţi să protesteze la adresa politrucilor veniţi să semneze Pactul neruşinării şi lăcomiei dintre liberali, pesedişti, ţărănişti ciuhandişti etc. Timişorenii au ieşit în stradă, enervaţi de mimarea reconcilierii comunisto-liberalo-tărăniste şi de utilizarea ca agent electoral al Timişoarei a taberei lui Iliescu. S-au ales cu violenţe din partea jandarmeriei şi cu gaze lacrimogene aruncate în ochi, în timp ce pe un ecran uriaş se derulau imagini cu discursurile ditirambice ale lui Geoană, Ciuhandu, Crin etc.

Timişorenii au amendat momentul ruşinosului pact dintre Ciuhandu( omul mafiei imobiliare ţigăneşti din Timişoara ) ce se credev stapanul absolut!(
Nimic mai mult...Crin si  Geoană cat şi restul adunăturii din care n-au lipsit circăreasa Lavinia Şandru (femeia s-a lansat la Circul de Stat), circarul  disident Mircea Dinescu etc.

Timişorenii au utilizat banerul şi lozinca afişată ieri în ziarul „Curentul“ - „Nu iertăm, nu uităm“, a românilor anti-pesedişti, anti-Ilici, spiritul Timişoarei reaprinzându-se la 20 de ani de la Revoluţie.

La adresa www.romaniantipsd.ro se găseşte o colecţie completă de opinii şi ilustraţii ce aparţin acestei categorii de români, între care mă număr şi eu ca simplu scribălău de ziar. Frame-ul site-ului creat de foşti golani ai Pieţei Universităţii este asemănător cu structura site-ului www.mineriada.org, creat tot de foşti vechi golani.

Semnificativ pentru starea jalnică a presei româneşti, nici o televiziune nu a reuşit să filmeze de sus manifestaţia, pentru a vedea toată lumea că Piaţa Operei era plină ochi. Un coleg din presa locală a contactat transmitand  date de la faţa locului, comunicându-ne cursul evenimentelor şi confirmând utilizarea gazelor lacrimogene de către jandarmi.

 Jalnic...
Si, ca sa inchei intr-o nota conforma cu realitatea mai zic si eu scandarea, ce poate NU ar fi fost posibila dupa atata si atat timp:
 " Pentru ce-au luptat?
 Pacat de  sangele varsat!!!"

                                                                              Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. Au luptat pentru dreptate si adevar. Au murit visand o Romanie eliberata de mafia bolsevica. Ne plecam si veneram pe acesti eroi... sangele lor sfinteste pamantul intinat al acestei tari. Dumnezeu sa-i odihneasca!

    RăspundețiȘtergere