Translate

luni, 15 martie 2010

Demn de a fi luat in seama! Atentie, nu va prefaceti!

Persoanele care stau acasa in concediu medical vor fi verificate de gabori  daca sunt sau nu bolnave. Cei care nu sunt gasiti acasa, bolind in pat, cu termometrul sub brat, vor pierde indemnizatia de asigurari medicale. Conform angajatilor de la politie, un om bolnav nu are voie sa faca plimbari in aer liber sau sa mearga la magazin sa isi cumpere mancare.






Deoarece omul e facut pentru munca si nu sa stea acasa, sa citeasca, sa se uite la filme sau sa mearga in vacante sa se relaxeze, Guvernul a decis sa dea o lege prin care concediile medicale sa se acorde numai in situatii dramatice, si nu pentru o banala raceala care se vindeca imediat.



Asadar, bolnavii inchipuiti sau cei care isi doresc pur si simplu sa isi prelungeasca concediul de odihna, singura varianta acceptata fiind concediul medical, vor trebui sa isi ia gandul si sa mearga fortat la serviciu.


Medicii care se sensibilizeaza usor si dau concedii medicale la toti bolnavii, chiar daca boala e mai putin grava, vor fi amendati cu sume intre 2.500 si 5.000 de lei.



                  lA MUNCA!
                                                Zadkielix alias D.M

4 comentarii:

  1. la cat de mult muncesc functionarii publici, e nevoie de o astfel de lege...dar nu cred e fiabila...politistii au alte lucruri mai bune de facut, de ex sa inchida ochii cand primesc spaga...

    La mine pe blog, Curuletz Nastasian isi face "mea clisma" in public!!!?!?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt intru totul de acord!
    Insa, mai exista si exceptzii de la regula!
    De cand au murit, in conditii de stress oameni ce munceau (pentru firme, pentru multinationalelel nesimtite de-a dreptul), am simtit nevoia sa ma descarc cu acest pamflet!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarata victima a complicatiilor din viata oamenilor, in special celor obisnuiti, nu am fost si nu vom fi nici tu, nici eu, ci noi. Noi toti. -Mai ales de ce si pentru ce.- Intrebarile de zi cu zi. Si in special daca nu vom reusi niciodata sa intelegem variabilele care ne infuenteaza viata noastra si a celor din jurul nostru. Semnat - Ne cunoastem de 20 de ani

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmmm!
    Esti si dezinformator, prietene!
    Pai... unde vezi tu contradictie? Pur si simplu omul nu vrea sa stea decat "pe tusa", asa ca si tine, degeaba?
    Mai bine cu amenda sa se invetze!
    CA DOAR NU O SA SEVEASCA ca si tine in aceeasi troaca...pe stil nou. Deci chestiunea este cat se pare de personalizata...
    lA mUNCA CU TINE INCEPAND,"PRIETENE'!

    RăspundețiȘtergere