Translate

joi, 10 iunie 2010

RATIONALIZARE DE CRIZA-Pamflet

ACEASTA POSTARE SE DORESTE UN MANIFEST!
 Datorita consumului exagerat de apa pe perioada verii, CONDUCATORII au propus ca apa rece sa fie rationalizata, conform unei scheme care prevede exact orele si zilele in care pe tevile locuintelor va curge apa rece.


Astfel, apa rece va fi livrata intre orele 0:00 si 04:00, in zilele de joi si sambata, iar duminica intre orele 23:00 si 05:00, la sugestia reprezentantilor principalelor regii de apa si noroi  recunoscute oficiale



Apa calda se va livra conform graficelor in sensul ca aceasta va fi protejata doar catre conductele anumitorr privilegiati!

 Desi chiar suna stupid, apa calda va continua sa fie livrata catre populatie, intrucat consumul nu a depasit niciodata un litru pe cap de locuitor, chestiune care ar explica mirosurile grele din masinile serviciilor de transport in comun sau din orice loc mai aglomerat!



"Vom incerca sa implementam acest sistem si pe perioada iernii, pentru a diminua cantitatea de caldura livrata populatiei. Interesele sunt evident de natura ecologica", a precizat Ministrul Plenipotențial al tuturor Balivernelor si Gogosilor, țărănoiul Politique Alcooleanu.



Inainte de aceasta știre trebuie să vă informez  că se vor organiza cursuri de apa calda



Utilizarea, beneficiile si avantajele apei calde vor fi explicate pe larg populatiei in cadrul unor cursuri la care vor fi obligati sa participe toti cetatenii majori ai Romaniei, impreuna cu parintii.



Incepand cu 1 August, romanii vor putea de asemenea sa opteze pentru prelungirea programului de rationalizare a apei reci sau pentru modificarea orelor de livrare, in cadrul unui referendum național.


                                                                             Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. Ce-i mai rece decat apa rece? Apa calda! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. ei zic sa nu se mai vanda nici sapun si nici gel de dus...pierdere de bani la cat de rar se spala unii romani....
    ai auzit ce-a patiti ilici la bookfest? detalii la mine pe blog...

    RăspundețiȘtergere