Translate

joi, 23 aprilie 2009

Lumea lui ...Mazare...

Am trait si am citit legat ceva de..."lumea lui Mazare!"
Recent,cotidianul local "Ziua de Constanta" l-a acuzat pe Radu Mazare ca in urma unor articole nefavorabile la adresa lui, edilul a interzis difuzarea ziarului la chioscurile ce apartin societatii Conpress Group SRL, al carei actionar este.

In urma acestei cenzuri agentia de monitorizare a Presei, Active Watch, a trimis o scrisoare presedintilor PSD si PD-L, Mircea Geoana si Emil Boc, prin care solicita o interventie eficienta in aceasta problema, anunta un comunicat al Active Watch remis portalului ziare.com.

Cu titlul "Voronin de Constanta cenzureaza presa" reprezentantii agentiei de monitorizare a presei aduc la cunostiinta celor doi lideri politica ca la Constanta, de o saptamana, un ziar - "Ziua de Constanta" - a fost cenzurat prin blocarea difuzarii.

"Societatea Conpress Group SRL, care a suspendat difuzarea, ii are ca actionari pe Radu Mazare, primar, om de afaceri si presedinte al PSD Constanta, si pe Nicusor Constantinescu, om de afaceri, presedinte al Consiliului Judetean Constanta si prim-vicepresedinte al PSD. Actul de cenzura se petrece in conditiile in care in ziar au fost publicate o serie de articole critice la adresa primarului si liderului PSD Radu Mazare", se arata in comunicat.

Se pare ca cenzura aplicata de Radu Mazare a venit imediat dupa ce Ziua de Constanta a publicat un articol prin care il acuza pe edil ca a manipulat magistrati din Constanta pentru a obtine, in 2008, o condamnare impotriva unei ziariste care a indraznit sa-l critice - Feri Predescu.

"Consideram asemenea situatii ca incompatibile cu o tara membra a Uniunii Europene, care are la guvernare doua partide care, prin numele lor, pretind ca au ca principala preocupare promovarea democratiei. Faptul ca tolerati comportamentul primarului Radu Mazare compromite grav aceasta pretentie", noteaza reprezentantii Active Watch.

Acestia ii cer lui Mircea Geoana sa intervina si sa repuna in drepturi valorile democrate pe care partidul dumneavoastra le afiseaza. Emil Boc este rugat sa foloseasca toate parghiile de care dispune o coalitie politica pentru a opri lantul de atacuri impotriva libertatii presei care se petrec netulburate, de ani de zile, in Constanta.

Contactat de personalul ce lucreaza la acest site minunat-ziare.com, Radu Mazare a refuzat sa comenteze acest aspect, sustinand simplu: "Este o prostie!". ..
Prostie-neprostie, el s-a umplut atat de ura cat si de penibil in ochii atator si atatoer semeni..
RETORIC VORBIND, CE ANUME MAI CAUTA ASEMENEA SPECIMEN IN FUNCTIE?
nU ESTE O INTREBARE PREA PRIETENOASA, INSA ESTE EXACT CEEA CE ma bantuie....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu