Translate

miercuri, 27 mai 2009

D ale Politichei cu iz de parlamentare upgradate



Rasfatata cu podiumurile de prezentare si specialisti in imagine, imaginea fetei presedintelui de pe bannerele de campanie difera foarte mult de imaginea reala a Elenei Basescu. Acum sa nu va mirati ca pana si calculatorul poate sa ofere acest gen de surprize.
Asa cum se putea imagina, nu numai ca a reusit dar parca a dat o noua culoare si dimensiune acestui personaj, Totul numai pentru mezina sefului statului, ea ajungand sa fie destul de greu de recunoscut pe materialele electorale care o infatiseaza. Orice salon de coafura si cosmetica ar fi invidios pe realizarile calculatorului, care a infrumusetat-o pe Elena Basescu.

Ridurile de pe frunte, care se puteau vedea cu usurinta pe fata tinerei candidate cand s-a dus la Biroul Electoral Central sa depuna lista cu semnaturi, au disparut. Daca recent mezina presedintelui s-a plans ca nu-si poate acoperi vanataile de sub ochi produse de campania obositoare, pe afise acest lucru nu exista. "Inca din momentul in care am demisionat din PDL, pentru a candida independenta, m-am implicat cat am putut de mult, au fost nopti nedormite, am alergat in toata tara, am fost foarte implicata in procesul de strangere de semnaturi si apoi au urmat pregatirile pentru campania electorala.
Toate acestea m-au epuizat, dar doar ca aspect, mai e mult pana la finalul campaniei si probabil ca pana la sfarsitul ei voi arata mai rau, pentru ca asa este in campanie, dureaza numai o luna de zile si merita acest efort", a explicat la finele saptamanii trecute Elena Basescu. Parca si buzele i s-au mai dezumflat in campanie.
Si acum , sa va mai prind ca aveti ceva cu ea...Are un look ireprosabil...cel putin in lumea virtuala...

Zadkielix alias D.M

Un comentariu: