Translate

miercuri, 9 septembrie 2009

Ceva mai...apocaliptic

sa nu va speriati!
Nu sunt de acord cu ideea aceea referitoare la "sfarsit", deoarece e chiar o mare si grosolana aberatie!
De ce?
Nimeni , intreg la minte si suflet nu a simtit nimic straniu!
09.09.2009 a fost o zi deosebita! Nu s-a intamplat acel final apocaliptic visat de fanatici sau de ignoranti!
ACEASTA CERTIFICA INCA O DATA CA , FINALUL NU IL ALEGEM NOI CI NE VA FI DAT, "ATUNCI CAND SE VA IMPLINI!"
nU DORESC SA DEVIN MORALIST SAU SA DEVIN PREA SOFISTICAT IN ABORDARE!
iNSA, UN ANUMIT ASPECT MA INTRIGA!
De ce oare nu reactioneaza omul la acei impostori ce tot misuna, pana si in mediul bloggarit-ului, atunci cand lanseaza fel de fel de teorii nerusinate si mincinoase?
Nu cumva ii toleram si, odata cu aceasta ne alimentam povestile de groaza , numai asa ca sni se par simpatice sau ne alimenteaza acea trasatura tragica anoastra?
Nu cumva chiar agream asa ceva?
Insa, nu voi sta pasibil la asa ceva!
mAI DEGRABA O SA MA APUC SA IRONIZEZ SITUATIA, NICIDECUM PE EI, DEOARECE SUNT ALIMENTATI SI SUSTINUTI DE anumite organizatii mai mult sau mai putin oculte!
Si asa, pe pielea mea am simtit ce inseamna lupta cu o o asemnea "unealta" ce imi garnisea vechiul blog (cat si pe acesta,la inceput) cu fel de fel de comentarii tendentioase si rautacioase!
Asa cum ma stiti eu incer doar DECAT SA IMI EXPU7N PROPRIUL PUNCT DE VEDERE!
Insa,o singura intrebare din aceasta teorie ma cam macina:" cat de groaznic sa fie impactul acela prevestit si proorocit cu 2000 de ani Insusi de Mantuitorul, ce ne-a avertizat si de ei, de profetii mincinosi ca "vor veni in numele lor"...?
Poate ca acele vremuri pre-apocaliptice le traim, inconstient sau uneori constient...Nu e de datoria mea a lansa sau a teoretiza absurdul, insa exista o multitudine de elemente ce demonstreaza ca "hristosii cei mininosi" incep sa rasara si sa "faca valuri" si sa prevesteasca acea imparatie a terorii, a fricii si a manipularii...
Mijlocul lor este cat se poate de simplu! Cuvantul, folosit in lupta cu binele, cu adevarul si frumosul , cosmetizat in teorii cat se poate de ATRAGATOARE ESTE MEDIATIZAT!
Si, cateodata unii raman fascinati ca acesti "regizori" reusesc sa convinga direct sau indirect, prin forta cuvantului sau a banilor ce asigura "motorul" oricerei activitati pe unii dintre cei ce isi pun intrebari si nu sunt prea convinsi de ceea ce Mantuitorul Iisus Hristos ne-a propovaduit!
Nu e treaba mea de a arata cu degetul sau de a "face lumina", insa ceea ce ma intriga o spun, o scriu si o demontez!
Argumentul meu forte ca exista viata si dupa 09.09.2009 este ca stau in fata monitorului si inca tastez! Ba mai mult, insir idei legandu-le una cu alta si chiar va rog sa mi le detestati, in caz ca nu v-a "lovit" vreun nou val...apocaliptic!
Eu nu ma simt atat de "lovit" sau mistuit de ceea ce "mistificatorii" geniului uman au lansat!
Prea multe asemenea teoreme sau "sfarsituri" au ajunsa de fapt...sfarseli!
Poate ca nu e domeniul meu de cercetare, cel de a genera sau de a cauta misterul, insa ma amuza copios aceste inventive stratageme ale acestor oculti ce ne vegheaza si ne propovaduiesc, prin acesti speculanti felul de a nu mai exista!
Conform specialistilor, daca umanitatea ar disparea brusc, intreaga planeta va fi cufundata in intuneric in numai cateva ore.
Am dat un singur (posibil) exemplu! Dar, restul poate deveni poveste, un nou thriller hollywoodian...
In schimb, acestia ce sunt direct legati de "planul mantuirii" prin..."sfarsit" sau (permiteti-mi)...sfarseala nu ar trebui sa fie nici luati in serios dar nicidecum tolerati sau..(fereasca Dumnezeu!) adulati ca fiind..."mecena!"
"Atunci, oamenii de stiinta au prezis ca locul se va transforma intr-un desert... in care nu va aparea o forma de viata care sa il poata procesa."
Am citat aceasta pe final, ca sa va minunati de ce anume sunt in stare si cat de...negre le sunt gandurile si implicit...sufletele!
Insa, nu voi incheia pana nu am sa ma impac cu ideea ca Dumnezeu este Lumina, Pace, Adevar, Bunate, Blandete, Atotputernicia Sa guvernandu-ne si indemnandu-ne sa Ii urmam, dupa ce peregrinarea noastra pamanteasca va lua drumul Edenului!
Ganduri alese tuturor!

Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. Bine exprimate punctele tale de vedere Zadkielix:)...ai mare dreptate:)...multumesc si toate cele bune si tie:)

    RăspundețiȘtergere