Translate

duminică, 27 decembrie 2009

Clarvazatoarea care a prezis atentatele din SUA, sustinea ca al Treilea Razboi Mondial va incepe in... 2010

Nu multa lume crede in clarvazatori, pana in momentul in care predictiile lor se adeveresc. O clarvazatoare din Bulgaria a devenit cunoscuta dupa ce a prezis caderea turnurilor gemene din SUA dar si ca al Treilea Razboi Mondial va incepe in 2010, scrie pravda.ru.Vangelia Gushterova, cunoscuta mai mult sub numele de Vanga, este o batrana din Bulgaria care a avut darul de a prevedea dezastrele naturale. De exemplu, femeia a afirmat ca "Fratii americani vor cadea in urma atacului pasarilor de otel", cu cateva luni inainte ca tragedia de pe 11 septembrie 2001 sa aiba loc. Mai mult, localnicii spun ca Vanga a prezis inceperea celui de-al Doilea Razboi Mondial, perestroika din URSS, moartea printesei Diana dar si scufundarea submarinului Kursk. Specialistii au declarat ca femeia a prezis si conflictul armat din Ossetia de Sud.Al Treilea Razboi Mondial va incepe din pricina unor atentate la viata unor conducatori guvernamentali


Clarvazatoarea din Bulgaria spunea ca al Treilea Razboi Mondial va fi declansat in 2010, in momentul in care se va atenta la viata unor conducatori guvernamentali si dupa un conflict in zona Hindustan, India.Femeia a trait in Muntii Kozhuh, in zona Rupite, din Bulgaria. Desi semi-analfabeta, Vanga a convins multa lume ca are puteri paranormale. Era foarte greu sa intelegi ce vorbeste pentru ca folosea un dialect greoi insa multi scriitori si jurnalisti au contactat-o si au scris lucrari si articole despre viata si predictiile ei.Vanga declara ca abilitatile ei neobisnuite au legatura cu prezenta unor creaturi invizibile insa n-a putut sa explice originea lor. Ea a mentionat ca acele creaturi ii dau informatii despre oameni. Ea vedea viata unui om ca un film, de la nastere pana la moarte. Insa nu putea sa intervina si sa schimbe ce prezicea, intrucat este peste puterile ei, spunea femeia.Oamenii vor intra in contact cu o civilizatie extraterestra peste 200 de ani, conform clarvazatoareiVanga era cunoscuta si ca "vraci", reusind sa vindece numeroase persoane cu ajutorul plantelor medicinale. Batrana a declarat ca oamenii ar trebui sa se vindece cu ierburi naturale din tara in care traiesc dar nu este impotriva medicamentelor. Doar ca excesul de medicamente "inchide usile prin care natura reface echilibrul din organism cu ajutorul ierburilor", a spus Vanga.Clarvazatoarea facea profetii si despre bebelusi sau copiii nenescuti inca. A declarat ca vede si vorbeste cu oameni care au decedat de sute de ani. Despre viitor nu-i prea placea sa vorbeasca insa a mai spus ca, in aproximativ 200 de ani, oamenii vor lua contact si cu civilizatii din alte lumi. Mai mult de atat, Vanga a declarat ca sunt multi extraterestri care traiesc pe Pamant de cativa ani. Ei vin de pe o planeta, care in limba lor se cheama Vamfim si este a treia planeta de la Pamant. Probabil ca nu auzise de asa-numita Biserica Scientologica, dar s-ar fi incadrat perfect printre adeptii sectei daca s-ar fi ivit ocazia...Cei care au stat de vorba cu Vanga au declarat ca femeia stia ziua cand urma sa moara si ca, dupa spusele clarvazatoarei, o fetita de zece ani din Franta ii va mosteni harul iar lumea va auzi de ea, in curand.
 
 
 O profetie ce nu mi-as dori a se intampla....
 
                                                                                Zadkielix alias D.M

3 comentarii:

  1. SARBATORI FERICITE SI TIE .
    MI-A PLACUT SIMTUL IRONIEI LA ACEST AUTOR.

    RăspundețiȘtergere
  2. IN LEG. CU POSTAREA TA ,NU STIU CE SA ZIC.
    SOLUTIA AR FI SA CA DINCOLO DE ÀSA ZISELE ``PROFETII `` ,ZVONURI DE RAZBOI ETC SA NE PUNEM NADEJDEA IN DUMNEZEU SI SA FIM CAT MAI LUCIZI , DE CEEA CE SF .PARINTI NUMESC ``TREZVIE.``

    Mat 7:15 Păziţi-vă de prooroci mincinoşi. Ei vin la voi îmbrăcaţi în haine de oi, dar pe dinlăuntru sînt nişte lupi răpitori.
    Mat 7:16 Îi veţi cunoaşte după roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini, sau smochine din mărăcini?
    Mat 7:17 Tot aşa, orice pom bun face roade bune, dar pomul rău face roade rele.
    Mat 7:18 Pomul bun nu poate face roade rele, nici pomul rău nu poate face roade bune.
    Mat 7:19 Orice pom, care nu face roade bune, este tăiat şi aruncat în foc.
    Mat 7:20 Aşa că după roadele lor îi veţi cunoaşte.
    Mat 7:21 Nu orişicine-Mi zice: „Doamne, Doamne!” va intra în Împărăţia cerurilor, ci celce face voia Tatălui Meu care este în ceruri.
    Mat 7:22 Mulţi Îmi vor zice în ziua aceea: „Doamne, Doamne! N'am proorocit noi în Numele Tău? N'am scos noi draci în Numele Tău? Şi n'am făcut noi multe minuni în Numele Tău?”
    Mat 7:23 Atunci le voi spune curat: „Niciodată nu v'am cunoscut; depărtaţi-vă dela Mine, voi toţi cari lucraţi fărădelege.”

    SI

    Mat 24:11 Se vor scula mulţi prooroci mincinoşi, şi vor înşela pe mulţi.

    2Pe 2:1 În norod s'au ridicat şi prooroci mincinoşi, cum şi între voi vor fi învăţători mincinoşi, cari vor strecura pe furiş erezii nimicitoare, se vor lepăda de Stăpînul, care i-a răscumpărat, şi vor face să cadă asupra lor o pierzare năpraznică.
    2Pe 2:2 Mulţi îi vor urma în destrăbălările lor. Şi, din pricina lor, calea adevărului va fi vorbită de rău.
    2Pe 2:3 În lăcomia lor vor căuta ca, prin cuvîntări înşelătoare, să aibă un cîştig dela voi. Dar osînda îi paşte de multă vreme, şi pierzarea lor nu dormitează.

    1Ioan 4:1 Prea iubiţilor, să nu daţi crezare oricărui duh; ci să cercetaţi duhurile, dacă sînt dela Dumnezeu; căci în lume au ieşit mulţi prooroci mincinoşi.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu stiu ce sa zic...multi au pus cuvinte in gura babei vanga si au rastalmacit povetzele ei...despre romania sau despre estul europei nu a povatuit nimic?

    RăspundețiȘtergere