Translate

miercuri, 23 decembrie 2009

Declaratii despre Revolutie ale unui personaj obscur si ceva marturii despre Revolutie

Ion Iliescu, un personaj cheie dar si obscur al Revolutiei de la 1989, a declarat ca nu stie de unde a aparut ideea cu teroristi si cine erau acestia.
Interesant de mincinos, nu?

"A aparut aceasta idee de teroristi. Dracu' stie cine erau astia", a declarat Iliescu, potrivit ziarului Gandul.

Memento

Generalul Nicolae Militaru este unul dintre cei care au lasanat ideea ca teroristii veneau din randurile Securitati.

"Noi atunci am banuit Securitatea. Si am pus Securitatea sub controlul Armatei. Am cautat sa depistam structurile interne ale Securitatii. Ne-a dus gandul spre structura asta speciala de lupta antitero. Nu s-a putut proba", a mai spus Ion Iliescu.

Momentul Otopeni


82 de soldati de la o unitate din Campina a fost trimisi, printr-un ordin venit de la Ministerul Apararii, sa intareasca paza aeroportului Otopeni, insa din cauza zvonurilor ca ar exista teroristi cei care aparau deja Otopeniul au deschis focul asupra unor copii nevinovati, 40 murind pe loc, alti 18 au si astazi urmele gloantelor. "Masacrul de la Otopeni a fost premeditat... niste criminali, care au nume si prenume, in mod voit, au luat viata copiilor nostri, care erau militari in termen, cu nici trei luni de armata", povesteste tatal unui dintre militarii morti.

"M-am intins pe burta pentru ca nu simteam piciorul stang si m-am prins de colegii mei care erau morti si m-am tras cu mainile de hainele lor. Auzeam gloantele suierand pe la urechile mele si, jos fiind, m-a lovit un alt glont. La un moment dat, a aparut un ofiter si a inceput sa ma bata cu piciorul in cap, si-mi tot spunea: Teroristule! Pentru ce luptati voi aici, ma? Ce cautati, ma, aici? A chemat un militar si a zis: Bai, impusca-l pe asta!", isi aduce aminte Ionel Dumitru, un alt militar, ce a fost impuscat cu sase gloante.

Nimeni nu ii vazuse pe teroristi, insa la televizor erau descrisi ca fiind "imbracati in negru, cu barba, sunt dotati cu aparatura ultraperformanta, ca trag de peste tot, din elicoptere, de pe blocuri, ba chiar si din gurile de canal". In urma descrierii, un student la medicina, venit dintr-o tara din Orientul Mijlociu a fost impuscat pe strada.
...............................................................................................

Atunci, cum se poate explica prima propozitie lansata de Bunicuta?
Are oare acoperire?

Zadkielix alias D.M

7 comentarii:

  1. Pai trebuie facut sa vorbeasca si bagat in puscarie cu toti complicii lui.
    Cu toti cei ce au tras, fie ca se numesc teroristi... adica mana de ajutor pe care i-au dat-o rusii pentru a arunca tara in haos. Si acum se face ca nu stie... nici macar nu l-o fi interesat, ca presedinte de stat era tata mare si nu el...

    RăspundețiȘtergere
  2. mosneagul asta nenorocit ar trebui...

    obligat sa vorbeasca.
    Romanii au dreptul sa stie ce s-a intamplat acum 20 de ani.
    Situatia actuala din Romania i se datoreaza si lui, nu doar PD (jumate de PDSR). Trebuie sa stim ce a facut atunci si cu cine, ca prea de tot ne-am dus la vale... dintr-un stat ce-si platise datoria externa... suntem unde suntem azi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bunicuto

    dracu gol esti tu, teroristii i-ai inventat tu, ca sa-l poti executa rapid pe Ceausescu, altfel toata lumea te-ar fi linsat pt ca ai furat revolutia care a inceput in Timisoara si ai intors-o intr-o lovitura de stat.Criminalule!!!Generalul Militaru a recunoscut in 22 decembrie ca FSN exista de 6 luni inainte de lovitura de stat pusa la cale de tine.Criminalule, cum poti dormi noaptea? Nu te bantuie sufletele celor nevinovati???

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce-i asa de greu de priceput ? Lovitura de stat, pregatita in detaliu la Moscova, inclusiv cu suport logistic (Va amintiti cind Ilici i-a chemat pe rusi ?), trebuia intr-un fel legitimata, dar fara "amestec in treburile interne",ci prin forte proprii, astfel incit sa permita teroristului "cu fata umana" sa preia puterea,...dar NIMENI nu si-a putut inchipui ca poporul va avea o alta reactie. S-a mizat pe ideea ca un popor terorizat de regim, nu va avea nici o reactie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mai e ceva din aceasta marsavie!
    S-a tot improvizat pe loc o diversiune cu asa-zisii "teroristi".Cei plini de privilegii(militieni,activisti de partid,securisti, si o parte din cadrele de conducere ale armatei-cei oportunisti) au inceput astfel sa foloseasca "superioritatea" armelor, pentru a legitima astfel ascensiunea initiatorului Ilici la putere, convinsi fiind ca acesta nu le va submina privilegiile.Asa s-a si intimplat !
    Ce, societatea civila, era in posesia armelor ? Ca sa creeze si mai multa confuzie, au fost livrate arme si populatiei civile. Nimeni nu-si inchipuia ca armata va pactiza cu populatia civila la un moment dat !Cind s-a intimplat acest lucru,evident ca lucrurile au scapat de sub control !Cei din PCR,precum si cei din Securitate si armata, aveau magazinele lor, aveau privilegii,...si nu-si puteau permite sa scape din miini toate aceste privilegii. Asa ca, au inceput sa traga sporadic, ici-colo, sa dea ordine contradictorii,etc.etc.atenti la ordinele succesorului lui Ceausescu date prin intermediul televiziunii si radioului...
    Am citit in ultima perioada destule lucruri ce m-au luminat, zic eu!
    De aceea nu pot fi indus in eroare de unele declaratii sforaitoare !
    sI CUNOSC ASTA CA, PAREREA MEA CONTEAZA!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc ptr urari.
    Craciun fericit alaturi de cei dragi .

    RăspundețiȘtergere
  7. Sarbatorile se apropie cu pasi repezi. Zapada cade usor pe trotuar, globuletele asteapta in sertare nerabdatoare. Toti ne pregatim de Craciu.
    Cu ocazia acestei mari sarbatori iti urez cu multa dragoste si caldura Sarbatori fericite!!!
    Sper ca Mos Craciun :) sa-ti aduca tot ce iti doresti si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere