Translate

miercuri, 9 decembrie 2009

Reactii "rosii" controlate sau mai necontrolate

În vreme ce PSD a pierdut o sumedenie de personaje printre care si tăticul mitei electorale “ştiinţifice”, Marean Vanghelie, cel care a dat telefoane mobile, DVD-uri, mici şi bere şi a...garantat-o pe Ecaterina Andronescu ca fiind adecvata pe...viata intr-in alt mandat la Educatie (poate in alta viata, fereasca Dumnezeu!), poporul asculta dezinformarile continue de pe Realitatea TV sau Antenele voiculesciene!
 Trist!
 Suntem atat de slabi sau atat de indoctrinati?
 " Spalarea" de creiere a dat rezultate!
 5 milioane au votat cu Stanga!
 MOMITI SAU NU, CIONVINSI SAU NU EI DOREAU...INTOARCEREA IN TIMP!
 SI, CEVA S-A INTAMPLAT!
 Insa, stand  fix 10 minute in fata tembelizorului am descoperit inca ceva!
Aici, pe langa prohodul domniei de fix 11 ore ale Rosului Imparat se discutau destul de aprins(convinsi in unanimitate) cat si despre
neregulile post- alegeri, în vastul program de (post)-fraudare a .
Insa am retinut ceva!
De fapt o ştire care-l avea în centrul ei pe Vasile Puşcaş, fost negociator şef al integrării noastre în UE. Iată ce zicea fruntaşul PSD-ist pentru Agenţia de ştiti AGERPRES :
Faptul de a se ajunge la contestarea alegerilor intr-un stat european este de-a dreptul jenant, deoarece ar demonstra grave probleme in ce priveste procesul democratic din tara respectiva. Este cat se poate de evident ca vor fi multe semne de intrebare privitoare la modul in care Romania ca stat membru al UE aplica setul de criterii politice si democratice”. Sigur, poziţia lui raţională nu se aude în sediul din Kiseleff.
Insa ei vor scandal (deşi cereau şi garantau linişte), ei vor instabilitate politică (deşi promiteau o guvernare liniştită)...Un proces electoral pe care observatorii OSCE l-au văzut normal, iar membrii comisiilor din toate partidele l-au girat cu semnăturile lor nu aduce servicii României dacă este contestat.
Geoană, Nica, Hrebenciuc şi Dragnea nu înţeleg asta! Hai băieţi, v-aţi jucat destul cu toti!
Ce ar di daca ati trece un pic pe la "vorbitor" că aşteaptă colegii să vă ia locul....stiti voi unde!



Memento mori
Stiati că Vanghel(i)e
-vorba presedintelui reales- a oferit mită electorală şi multor PSD-işti care l-au ales în funcţia de care se bucură acum?

                                                           Zadkielix alias D.M

                       

Un comentariu: