Translate

duminică, 10 ianuarie 2010

Un alt studiu inedit

*********************************************************************


 Asa cum v-am obisnuit, de-a lungul acestor ultime luni, reiau ceea ce se stie (mai mult sau mai putin), pentru a fi cunoscut (atat de mine cat si de dumneavoastra)
 Si, inainte de toate, aceste informatii sunt doar rodul vercetarii , navigarii mele pe net, nicidecum un factor de propaganda sau mai stiu eu ce  si-ar imagina  unii sau alrii dintre "prietenii" fideli , comentatori mai mult decat rautaciosi ce nu au curajul sa aibe macar ceva de zis valabil!
 ****************************************************************

Un studiu american le ofera o scuza stiintifica celor carora le place sa vorbeasca cu orele la telefonul mobil.Expunerea prelungita la undele electromagnetice ale telefonul mobil are capacitatea de a potenta memoria si a oferi protectie in fata morbului lui Alzheimer. Cel putin aceasta este concluzia unui experiment realizat pe rozatoare de echipa de cercetatori condusa de Gary Arendash de la University of South Florida.


Oamenii de stiinta au expus, timp de doua ore pe zi vreme de 9 luni, un grup de soricei la unde electromagnetice de inalta frecventa, identice celor emise de telefoanele celulare. Dintre acestia, o parte erau "destinati" sa se imbolnaveasca de dementa senila, altii erau deja bolnavi, altii sanatosi. La finele experimentului s-a dovedit ca undele respective i-au impiedicat pe cei predispusi la Alzheimer sa dezvolte boala, imbunatatindu-le memoria celor deja bolnavi si celor sanatosi.
Sursa: Ansa


  Acum, va astept cu reactii "la cald"!
 Aveti ceva de comentat?

 Expuneti-va!

                                                                Zadkielix alias D.M

                         

3 comentarii:

 1. interesant...
  oare tot din cauza radiatiilor mobilului, nesimtitii si fitzosii din bucale, isi scot mobilul si portofelul pe masa, desi nu beau decat o apa seaca?

  te astept si la mine pe blog unde discutam despre venirea sau plecarea lui hayssam bin socialistu'

  RăspundețiȘtergere
 2. Nici nu stii ce ma bucur de aceasta stire. De-acum incolo voi suporta mai usor abonamentul tel. mobil! :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Nevoile de publicitate se satisfac şi prin astfel de "studii" contradictorii.

  RăspundețiȘtergere