Translate

marți, 9 martie 2010

O icoana a Fecioarei Maria din Franta “plange cu lacrimi de ulei”

O icoana a Fecioarei Maria din Franta “plange cu lacrimi de ulei”

O pictura pe lemn a Fecioarei Maria a inceput sa planga cu lacrimi de ulei in locuinta din Franta a unui barbat, atragand sute de vizitatori in caminul acestuia.




Esat Altindagoglu, proprietarul icoanei, a fost asaltat cu peste 50 de "musafiri" zilnic in ultima perioada, care sperau sa asiste la "miracol" in apartamentul din apropierea Parisului. Cu o inaltime de aproximativ 30 de centimetri, icoana i-a fost oferita sotiei omului de catre un preot libanez, de ziua femeii, in 2006.
 
 Icoana a inceput sa elibereze ulei in data de 12 februarie a acestui an, iar de atunci, pretinde Esat, "plange" in fiecare zi. "Pe masura ce vestea s-a transmis, oamenii au inceput sa vina in pelerinaj din toata Franta si apoi din toata Europa. Gazduiesc intre 50 si 60 de oameni pe zi de peste trei saptamani. Se pare ca urmatorul pas ar fi ca un preot sa devina martor al fenomenului, asa incat miracolul sa fie recunoscut oficial de catre Biserica", a agaugat barbatul.




Un preot ortodox a acceptat deja sa faca o vizita in aceasta saptamana la apartamentul din Garges-les-Gonesse al lui Esat Altindagoglu, pentru a proba cele spuse de barbat. De-a lungul secolelor, au existat multe situatii de reprezentari grafice si statui sfinte despre care se spune ca au plans sange, ulei sau apa. Dar singurul caz atestat ca miracol de Papa insusi a fost cel al monumentului Our Lady din Akita, Japonia, in 1973, restul fiind considerate sarlatanii.
 

 Sfanta Maica Domna Fecioara Maria,Maica tuturor miluieste-ma si pe mine , nevrednicul robul tau!


Sursa:




 Zadkielix alias D.M

2 comentarii: