Translate

marți, 9 martie 2010

Prostie ,cruzime in doze enorme

Exista foarte multa doza de  prostie și imbecilitate! Sustin ideea conform careia nu există exclusivitate. Prostia și imbecilitatea sunt uniform răspândite pe suprafața planetei. Confrații canadieni ai parlamentarilor români se pot lua de mână și juca hora prostiei. Și apoi să ia cina împreună. La delicatese din carne de focă.




Citesc pe realitatea.net:



Parlamentari canadieni au anunţat că miercuri vor consuma carne de focă, pentru a-şi manifesta solidaritatea cu vânătorii din Marele Nord, vizaţi de interdicţia europeană de a cumpăra produse derivate din acest mamifer marin.






Restaurantul situat deasupra Camerei Reprezentanţilor le va oferi deputaţilor şi senatorilor – în faţa jurnaliştilor invitaţi să transmită mesajul în lume – mezeluri de focă, urmate de trei feluri de mâncare pe bază de focă, potrivit unei invitaţii publicate luni de senatorul Céline Hervieux-Payette, care a iniţiat acest “eveniment istoric nepartizan”.”



Pentru a fi clar. Nu sunt vegetarian (sau vegan cum aflu că se cheamă noul trend în domeniu). Însă ceea ce se întâmplă în fiecare lună martie, când începe vânătoare de pui de focă pe ghețarii din Nord, te lasă fără răsuflare. Imaginile de un cinism și o duritate extremă te fac să te simți neputincios. Să simți în cerul gurii gustul neputinței, a umilinței în fața furiei devastatoare necontrolate a omului.


Vânătoarea puilor de focă nu reprezintă o necesitate, ci un lux. Carnea de focă nu este destinată supraviețuirii comunităților din zonă, ci pentru a fi servită ca ”specialitate” în restaurantele de fițe de pe întreg mapamondul. Cele în care își îndoapă burdihanele și parlamentarii canadieni. Și confrații lor de pretutindeni. Mulțumim, domnilor parlamentari. Am recepționat mesajul d-voastră. Și nu îmi provoacă decât greață.
Am doar atat a va spune...Sta-v-ar carnea bietelor animale, frumos... în gât!

 Postez si filmuletul ca sa nu-mi reprosati vreodata ca as fi prea coleric!
 Atentie! Scene crude, pline de violenta exista!
Vizionare linistita....
ATENȚIE: IMAGINILE PROSTIEI UMANE SUNT ȘOCANTE!



 Astept comentariile si impresiile dvs


                                            Zadkielix alias D.M

3 comentarii:

  1. MI SE PARE DE NEIERTAT CRUZIMEA ASTA .
    SCUZE CA TE-AM, PLICTISIT CU COMENTARIILE LUNGI LA CEALALTA POSTARE.

    RăspundețiȘtergere
  2. si la noi ar trebui interzisa vanatoarea la tzarc a lui tiriac ....e inuman...

    RăspundețiȘtergere
  3. EHH ,NU AM FACUT EU LUMINA .NU SUNT `GURU`,TI-AM SPUS NISTE CHESTIUNI PE CARE EU PERSONAL LE VAD UN PIC ALTFEL.
    MA DERANJEAZA SPIRITUL DE TURMA ,FAPTUL CA UNII IAU LUCRURILE CA ATARE FARA SA CITEASCA MACAR.
    ***
    Cat despre acea povestire cu care iti ramasesem datoare am sa fac unele mentiuni;
    -povestirea in sine e buna ,mai ales ptr cei care nu cred in viata de dincolo ,ateii.
    Insa unele lucruri cred ca stau un pic altfel-de ex acolo personajul principal al relatarii nu trece prin vamile vazduhului ,daca nu ma insel.
    Multi Sfinti (ex Sf.Teodora) vb despre ele . Aceasta conceptie este considerata ca TEOLOGUMENA , fiindcă Biserica nu a luat o decizie definitivă în privinţa ei.
    Eu sincer m-am intrebat de ce exista un nr limitat de vami care nu includ destule lucruri care ar putea fi considerate pacate (ex-distrugerea naturii care este tot creatia lui Dumnezeu) .
    Deci trebuie sa citesc mai mult despre acest subiect.
    Alta chestiune- se vb acolo despre faptele lui care erau inregistrate.
    In cartea lui A.Plesu - ``Despre ingeri ``,pe care am citit-o acum 5-6 ani , am aflat ca ingerul nostru e un fel de avocat ptr noi ,iar cel rau e parasul nostru (acuzatorul).

    Un preot a spus asa:
    ``Fraţi creştini, Proorocul Daniil şi Sfântul loan Evanghelistul spun că în ziua judecăţii cărţile se vor deschide; cărţile despre care vorbesc ei sunt cărţile acelea în care se găsesc scrise toate faptele ce le-am făcut în viaţa noastră. Intr-una sunt scrise toate faptele cele rele pe care le-am săvârşit, în cealaltă sunt cele bune. întâi se va deschide cartea în care sunt scrise păcatele noastre; pe faţa filei stă scris păcatul săvârşit, cu toată explicaţia împrejurărilor în care s-a făcut, locul, timpul şi alte amănunte. Dacă, pe cealaltă faţă a foii, se va găsi scris că păcatul a fost spovedit, mărturisit, că ne-am căit, şi ne-am făcut datoria ce se cade a ne-o face, cu post şi rugăciune, cu milostenii ce ni s-au dat de către duhovnic, Dumnezeu, în dreptatea Lui, nu ne va mai cere socoteală pentru acest păcat, pentru că deşi este scrisă acolo datoria, se găseşte pe partea cealaltă notată şi plata ei. Aşa vom scăpa de pedeapsă, dacă ne-am pedepsit pe noi aici, cât am trăit, pentru păcatele făcute.``

    E un subiect complex cel deschis de tine ,mai ales in ce priveste descrierea Raiului ,multi isihasti ,nepovestind vedeniile pe care le-au avut .
    Si Scriptura spune -``Cele ce ochiul n-a vazut, nici urechea n-a auzit, nici la inima omului nu s-au urcat, acestea le-a gatit Dumnezeu celor ce Îl iubesc pe El.``
    Noi stim ca prima persoana care a vazut cerurile deschizandu-se si Raiul a fost mucenicul Stefan.
    Nu am cunostinte prea multe despre cum arata acest loc ,ti-am spus ptr ca desi calugarii isihasti au avut unele viziuni in leg. cu Raiul ,nu le-au povestit.
    Cam atat ,uite poate cand oi avea timp am sa ma documentez mai mult.
    Scuze ca ti-am raspuns cu intarziere .

    RăspundețiȘtergere