Translate

vineri, 30 aprilie 2010

Inter e in finala de la Madrid

 Baecelona, detinatoarea titlului in sezonul trecut al Champions League a fost eliminata!
 Nu pot folosi cuvântul “capodoperă” pentru a descrie un buncăr...Italienii, mult spus asa, condusi de "strategul" Mourinho au reusit aceasta!. Personal, aş privi cu la fel de mult....entuziasm un om scobindu-se o oră şi jumătate în nas şi reluarea acestui Barcelona – Inter.




Întrebarea capitală, după mine, nu este “Ucide Mourinho fotbalul?”, nici “Unde a fost Messi?”, ci “Mai este acesta fotbal?”.


Mourinho a devenit mai puternic decât fotbalul pentru că regulamentul actual îi permite asta. Antifotbal înseamnă tot ce este îndreptat împotriva sensului şi spiritului acestui joc. Poate fi, de pildă, protejarea mingii cu corpul, fără intenţia de a o juca, metodă în prezent perfect regulamentară.
Returul semifinalei dintre FC Barcelona şi Inter, care a pornit de la scorul de 3-1 pentru italieni, s-a jucat practic la o poartă. Merge asadar in finala o echipa pragmatica ce din 180 de minute s-a aparat 150, 15 a atacat si 15 a stat pe jos. In finala tin cu Bayern si la cum joaca sper sa le dea cel putin 2. Asa de amagire. Astept titlul de campioana pentru Barca in Primera Division...
 
 
Vezi mai multe video din Sport
 
                                               Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu